Mărturiile incredibile ale oamenilor „întorși din morți”! Un nou studiu vorbește pe larg despre subiect: „Mulți oameni raportează aceeași experiență”

După zeci de ani în care a studiat acest subiect, doctorul Sam Parnia a scris un studiu fascinant despre „conștiința ascunsă” a morții. Potrivit acestuia, milioane de oameni au fost la un pas de moarte, însă eforturile de resuscitare ale medicilor i-au adus înapoi. Iar potrivit autorului, aceștia au raportat experiențe foarte similare!

Oamenii raportează aceeași experiență / foto: Shutterstock
Oamenii raportează aceeași experiență / foto: Shutterstock

Doctorul Sam Parnia a scris un studiu fascinant despre „conștiința ascunsă” a morții, după zeci de ani în care a studiat acest subiect. Potrivit acestuia, milioane de oameni au fost la un pas de moarte, însă eforturile de resuscitare ale medicilor i-au adus înapoi. Iar potrivit autorului, aceștia au raportat experiențe foarte similare, conform informațiilor oferite de către cei de la Adevărul!

Potrivit acestuia, un număr mare de oameni au raportat același lucru despre momentele în care medicii încercau să îi resusicteze. „Mulți oameni raportează aceeași experiență. Conștiința lor a devenit mai intensă și mai vie, iar gândirea lor a devenit mai clară”, a spus dr. Sam Parnia. Iar potrivit datelor colectate de către specialist, lucrurile devin și mai bizare! „Au senzația că s-au separat de corp și pot vedea și auzi medici și asistente și au putut să raporteze ce le făceau medicii.”

„Mulți oameni raportează aceeași experiență”

Potrivit doctorului, coincidențele bizare despre acest fenomen nu se opresc aici! Se pare că un număr mare de oameni au raportat o întâlnire cu o forță superioară, pe care fiecare a numit-o diferit, în funcție de credința pe care deja o avea la acel moment. „Dacă se întâmplă să fii creștin, spui: L-am văzut pe Iisus, iar dacă se întâmplă să fii ateu, spui: Am văzut asta, o ființă incredibilă de iubire și compasiune. Toate acestea au fost raportate acum de mai bine de 60 de ani”, a spus dr. Parnia.

Potrivit specialistului, semnalele creierului înregistrate în acele momente au fost diferite față de cele obișnuite pentru situațiile în care o persoană are halucinații. „Am putut concluziona că experiența amintită a morții este reală. Se întâmplă odată cu moartea și există un marker cerebral pe care l-am identificat. Aceste semnale electrice nu sunt produse ca un truc al unui creier pe moarte”, a spus doctorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net