Mesaje, felicitari si imagini frumoase de trimis persoanelor dragi pe 8 martie, de Ziua Femeii

Mame, surori, iubite sau bunici, toate femeile sunt speciale în viața noastră și merită sărbătorite cu generozitate și cât mai frumos. Iată câteva mesaje și felicitări ce pot încânta inimile celor mai îndragite ființe din lume.

 Mesaje, felicitari si imagini frumoase de trimis persoanelor dragi pe 8 martie, de Ziua Femeii
Mesaje, felicitari si imagini frumoase de trimis persoanelor dragi pe 8 martie, de Ziua Femeii

Mesaje de 8 martie pentru mama

Asemăn primăvara cu tine, mamă! Este caldă, plină de speranță și bucurie ca zâmbetul tău. La mulți ani, draga mea!

Tu m-ai sprijinit necondiționat, mamă, tu m-ai învățat cum să iubesc, al tău a fost primul chip pe care l-am văzut și ție îți mulțumesc că sunt. Te iubesc şi iti urez din suflet,,La mulţi ani!”

Dacă ți-aș pune la picioare toate stelele, nu ar fi de ajuns! Dacă ți-aș dărui cele mai frumoase flori din lume, nu ar fi de ajuns! Dacă ți-aș dărui cele mai prețioase lucruri din lume, nu ar fi de ajuns! Ești neprețuită, mamă, și nimic nu este îndeajuns pentru a-ți egala dragostea. Te iubesc! La mulți ani!

Neprețuita mea mamă, tu ești cea mai bună, cea mai grijulie și cea mai iubitoare! Draga mea, te felicit din toată inima cu ocazia acestei sărbători de primăvară. La mulți ani, frumoși, senini și binecuvântați!

Mesaje de 8 martie pentru iubită

Primăvara semnifică iubire, delicatețe și frumusețe, primește dar acest buchet delicat de ghiocei, împreună cu dragostea ce ți-o port. La mulți ani, frumoasa mea!

Tu ai adus în viața mea frumosul, binele și bucuria. Ești ca o primăvară însorită și caldă și pentru aceasta aș vrea să îți mulțumesc. Te iubesc! La mulți ani, draga mea!

Îți iubesc frumusețea și gingășia, zâmbetul vesel și energia. Aș vrea să fii fericită mereu, ca o zi  senină de primăvara. La mulți, iubita mea!

Draga mea, doresc să te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc ca viața ta să fie luminoasă, veselă și fericită. Fie ca dragostea mea să te încălzească, să te sprijine și să-ți dea încredere în împlinirea viselor. La mulți ani!

Iubita mea, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc, dragostea mea, să fii fericită, să ți se împlinească toate visele, să rămâi la fel de bună, gingașă, înțelegătoare și frumoasă! La mulți ani!

Mesaje de 8 martie pentru soră

Draga mea soră, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc ca viața ta să fie luminoasă, veselă și plină de realizări. La mulți ani!

Iubita mea surioară, doresc să te felicit cu ocazia acestei sărbători de primăvară și să îți doresc fericire, bunăstare, încredere, fericire și succes în tot ceea ce faci.La mulți ani!

Scumpa mea soră, te felicit cu ocazia acestei sărbători minunate. Ești frumoasă, veselă, bună și plină de viață, ca o zi de primăvară. Îți doresc să rămâi mereu la fel. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea soră! Cu ocazia acestei sărbători îți doresc atât de multe: să ai noroc în viață, să fii curajoasă și luptătoare, să ai un viitor bun și plin de realizări, iar prietenii adevărați să fie mereu alături de tine!

Draga mea surioară, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc tot ce e mai bun și mai frumos! Fii fericită, zâmbește, iubește! Fii înconjurată doar de prieteni de încredere, iar dragostea celor din jur să te bucure! La mulți ani!

Mesaje de 8 martie pentru bunică

Scumpa mea bunicuță, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și îți doresc din inimă să fii sănătoasă, fericită, iubită! Mi-ai luminat copilăria cu bunătatea ta, ești minunată! La mulți ani!

Iubita mea bunică, tu ești cel mai important om din viețile noastre! Ești un exemplu de răbdare, înțelepciune, bunătate și gingășie. Te felicit cu ocazia acestei sărbători și îți urez din suflet ,,La mulți ani frumoși și sănătoși!”. Te iubim mult, buni!

Draga mea bunică, îți doresc să fii întodeaunaveselă, plină de energie și fericită, înconjurată de grijă și dragoste! Te iubesc! La mulți ani!

Buni, dragă, la mulți ani! Te port în suflet mereu, pentru mine tu reprezinți ,,acasă”, aroma caldă de cozonaci și prăjituri și veșnica mea aliată! Te iubesc mult, draga mea!

Dragă bunicuță, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți trimit cele mai sincere cuvinte de mulțumire, ești omul cel mai apropiat sufletului. Să ai o viață lungă și sănătoasă, să ne bucuri cu zâmbetul și dragostea ta! Te iubim!

Mesaje de 8 martie pentru soacră

Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, scumpă soacră! Fie ca această zi minunată de primăvară să-ți aducă iubire, fericire, sănătate și multă bucurie! La mulți ani!

La mulți ani, scumpa mea soacră, a doua mea mamă! Să fii sănătoasă, cu bună-dispoziție, fericită șiînconjurată de oamenii dragi! Să ai în suflet numai primăvară!

Draga mea soacră, mamă, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și îți doresc frumusețe, bucurie, iubire, fericire. Să fii mereu fermecătoare, minunată, extraordinară!La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, draga noastră!Ești o femeie minunată, o soacră nemaipomenită, o bunică bună cu inimă de aur. Să fii fericită, sănătoasă și bucuroasă, iar buna dispoziție să un îți lipsească niciodată. La mulți ani!

Mesaje de 8 martie pentru prietene

Draga mea prietenă,de 8 martie iti urez o primavara frumoasă, fericită, minunată, plină de dragoste și prospețime. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, prietena mea dragă! Îți doresc să fii luminoasă, veselă și fericită în fiece clipă. Sper ca prietenia noastră să dureze, la fel de frumoasă și sinceră, peste ani!

Prietena mea dragă, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru toate sfaturile bune și pentru toată atenția și prietenia ta! Îti urez o primavara frumoasă, fericită, însorită și plină de bună dispoziție!

Cu această ocazie deosebită doresc să îți urez o primavară plină de iubire și armonie, însoțită de toată admirația și prețuirea mea. La mulți ani!

Mesaje de 8 martie pentru colege

Dragi colege, vă felicit cu ocazia zilei de 8 martie și vă doresc din inimă să fiți fericite, iubite, de succes, frumoase și bune la inimă! Să aveți parte de tot ce e mai bun în viață! La mulți ani!

Dragile noastre colege, vă felicităm cu ocazia zilei de 8 martie! Vă dorim fericire nemărginită, succes, cât mai multe complimente și atenție din partea celor din jur. Rămâneți mereu frumoase și gingașe! La mulți ani!

Dragile mele colege, din suflet vă felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Vă doresc armonie în suflet, iar în inimă – iubire adevărată, sunteți minunate. La mulți ani!

Dragilor colege, scumpe, frumoase, atente, vă felicităm cu ocazia zilei de 8 martie! Vă dorim bucurii nenumărate, prietenie sinceră, bună dispoziție  și iubire nemărginită! Să fiți prețuite și admirate Să primiți și să dăruiți iubire! La mulți ani!

Dragi colege, de 8 martie, vă doresc să reușiți să faceți toate câte v-ați propus. Fie ca primăvara să vă dăruiască fericire, dragoste, daruri și îmbrățișările calde ale oamenilor apropiați. La mulți ani!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net