Moneda banală care îți poate aduce o avere! Cine o are acasă o poate vinde pe bani grei

Urmează să faceți curățenie prin casă? Ei bine, dacă găsiți cumva vreo monedă veche prin spatele canapelei, aveți mare grijă să nu o aruncați! Unele monede pot valora zeci de mii de euro, iar cel mai bine este să verificați foarte atent pe Internet cu ce sume puteți vinde comoara descoperită! De exemplu, o monedă din anul 1994 se vinde cu 5.000 de euro!

Moneda se vinde cu o sumă incredibilă
Moneda se vinde cu o sumă incredibilă

Urmează să faceți o curățenie generală prin casă? Ei bine, dacă găsiți cumva vreo monedă veche prin spatele canapelei, aveți mare grijă să nu o aruncați!

Unele monede pot valora zeci de mii de euro, iar cel mai bine este să verificați foarte atent pe Internet cu ce sume puteți vinde comoara descoperită! Există piese considerate a fi extrem de rare, care vă pot aduce un câștig mai mare decât marele premiu de la loto! De exemplu, o monedă din anul 1994 se vinde cu 5.000 de euro!

Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Romania TV, este vorba despre o monedă de 100 de lei, din anul 1994! Aceasta are chipul domnitorului Mihai Viteazul, iar dacă aveți norocul de a găsi această piesă prin casă, puteți scoate un profit destul de mare!

Mai precis, pe site-ul OLX, această monedă se vinde cu suma de 25.000 de lei, iar dacă ne interesează să auzim și suma în euro, ar fi vorba despre, aproximativ, 5.000 de euro!

Moneda veche care vă poate aduce o mică avere

Deși este relativ nouă, iar milioane de români au avut prin buzunare această monedă, în ziua de astăzi, ea este considerată a fi extrem de rară! Acest lucru o face foarte prețioasă printre colecționari, așa că cei care au norocul de a mai deține moneda din 1994 o vând pe sume uriașe!

Atenție, este foarte important ca dacă găsiți această monedă și aveți impresia că nu este într-o stare prea bună, nu încercați să o „înfrumusețați” de unul singur! Multă lume încearcă să restaureze puțin monedele, înainte de a le vinde, însă acest lucru are efectul opus! Multă lume șterge accidental din detaliile de pe monedă, lucru ce îi scade valoarea enorm!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net