Mută două bețe de chibrit, pentru a obține cel mai mare număr posibil. Te poți considera un mic Enstein dacă reușești în mai puțin de 20 de secunde

Ești unul dintre cei cărora le place să rezolve puzzle-uri complicate? Ei bine, cu siguranță ar trebui să încerci să rezolvi provocarea matematică pe care o veți vedea astăzi. Crezi că ești expert în rezolvarea puzzle-urilor cu chibrituri? Îți poți testa cunoștințele și talentele încercând să găsești soluția acestei provocări care a câștigat o mare popularitate pe rețelele de socializare.

Găsește cel mai mare număr mutând două bețe. Foto: arhiva.
Găsește cel mai mare număr mutând două bețe. Foto: arhiva.

Experimentarea satisfacției de a rezolva cu acuratețe ecuația este incomparabilă. În secțiunea următoare, vă propunem o enigmă care a generat un trend, ținând în suspans miile care au încercat să o descifreze. Deși necesită doar aplicarea regulii matematice elementare învățate la școală, fiți pregătiți, pentru că ceea ce urmează nu este o sarcină ușoară...

Mutați 2 bețe și găsiți cel mai mare număr

Vă prezint unul dintre cele mai interesante puzzle-uri de chibrituri, în care trebuie să rearanjați chibriturile pentru a rezolva problema prezentată. Trebuie să găsiți soluția mutând două bețe pentru a forma cel mai mare număr posibil. Imaginea de mai jsus arată o cifră pe care ar trebui să o modificați. Pornește-ți cronometrul și spune-mi cât timp îți ia să rezolvi.

Vă prezentăm mai jos răspunsul, acum puteți consulta această soluție și puteți afla dacă ați rezolvat corect exercițiul. Continuați să exersați aceste puzzle-uri pentru a vă îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor.

Cum să rezolvi puzzle-uri cu chibrituri

image

Când te confrunți cu puzzle-uri cu chibrituri, toate abilitățile tale mentale și abilitățile logice sunt puse la încercare. Procesul de abordare a acestor exerciții provocatoare este de fapt destul de simplu. Trebuie doar să privești cu atenție întrebarea pentru a înțelege care este problema. Astfel, vei ști ce ajustări să faci. Dacă cunoști strategia potrivită, poți depăși provocarea cu ușurință. Cu perseverență, te vei familiariza cu aceste tipuri de puzzle-uri.

Cum să-mi îmbunătățesc capacitatea mentală

- Încearcă să înveți și să exersezi noi abilități pentru a rezolva orice tip de provocare.
- Dezvoltă obiceiuri sănătoase, cum ar fi menținerea unei alimentații bune, exercițiile fizice și somnul eficient.
- Păstrează-ți mintea activă cu jocuri de strategie, lectură, activități provocatoare, printre altele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net