O femeie a cheltuit 150.000 de euro pentru o operație neobișnuită! Acum regretă totul

O femeie a cheltuit 150.000 de euro pentru o operație extrem de neobișnuită, iar acum regretă decizia luată. Tânăra a fost în stare să plătească această sumă fabuloasă la insistențele soțului care și-a dorit ca aceasta să își facă această intervenție. Nu este vorba despre operații estetice precum implantul mamar sau botoxul, ci femeia a ales să își lungească picioarele!

Modelul care și-a lungit picioarele
Modelul care și-a lungit picioarele

O femeie și-a lungit picioarele

Când vine vorba de aspectul fizic, fiecare persoană are propriile nesiguranțe și dorințe. Înălțimea, de obicei, este una dintre caracteristicile pe care nu o putem schimba. Totuși, femeia în vârstă de 31 de ani, care locuiește în Germania a apelat la decizia radicală de a schimba acest lucru, ce ar fi reprezentat un complex în relația cu soțul său.

Modelul german Theresia Fischer a decis că dorește să devină mai înaltă, așa că a dat bani buni pentru a suferi o operație radicală de alungire a picioarelor cu ajutorul unor tije medicale. Această intervenție medicală i-a mai adus 8 centimetri și jumătate la înălțime, tânăra având acum 1.80 m. Cu toate acestea, după operație, femeia regretă ceea ce a făcut. 

Theresia a dezvăluit pentru rețeaua de radio MDR Jump că fostul ei soț a presat-o să facă această operație i, susținând că îi plac femeile înalte și că ea ar trebui să aibă mai mulți centimetri în plus. Tânăra a povestit că a fost manipulată să creadă că are nevoie de el și că nu poate face nimic fără sprijinul său. Această presiune psihologică a determinat-o pe Theresia să ia această măsură extremă.

Femeia a mai mărturisit că operația a ajutat-o să fie mult mai flexibilă când vine vorba de a întreține relații intime. Totuși, acest lucru nu a compensat suficient, iar acum decizia sa o nemulțumește profund. 

Fotomodelul a reacționat la criticii de pe internet și a împărtășit că acest proces în ansamblu a contribuit la vindecarea traumei cauzate de o agresiune suferită în tinerețe, conform informațiilor de pe Mirror Online.

Operația de alungire a picioarelor este un proces detaliat și dificil, care presupune ruperea osului tibiei, despărțirea mușchilor gambei și folosirea unor tije metalice pentru a extinde picioarele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net