Planta de care trebuie să scapi chiar de azi. Atrage ghinionul și nenorocirile în casa ta

Ultima actualizare:

Există o plantă cu o reputație proastă datorită tuturor efectelor sale negative. Deși este o suculentă frumoasă, va trebui să o scoți din casa ta sau să o plasezi în anumite locuri ca să nu-ți afecteze viața.

Limba soacrei va trebui să o plasezi în anumite locuri ca să nu-ți afecteze viața. Foto: Click.
Limba soacrei va trebui să o plasezi în anumite locuri ca să nu-ți afecteze viața. Foto: Click.

Ce este Feng Shui

Feng Shui este o filozofie asiatică de origine taoistă care își propune să ne ajute să reorganizăm elementele vieții noastre pentru a profita de energiile bune pe care le promovează. Potrivit regulilor sale, există o plantă care atrage doar tragedii: Limba soacrei (Sansevieria). Cu toate acestea, putem echilibra cântarul plasându-l în puncte strategice din casă pentru a anula vibrațiile rele.

Conform acestei filozofii asiatice, fiecare plantă are energii specifice care pot influența echilibrul spațiilor noastre. Și limba soacrei este planta care trebuie evitată în casă pentru că are o energie Yang foarte puternică.

Limba soacrei poate afecta comunicarea și relațiile interpersonale

Potrivit Feng Shui, aceasta înseamnă că limba soacrei tinde să fie dominantă și activă. În altă ordine de idei, suculenta respectivă va emite energii foarte puternice noaptea, care pot odihna și armonia din dormitor. În plus, se crede că planta Limba soacrei poate afecta negativ comunicarea și relațiile interpersonale acasă, poate genera tensiuni și conflicte.

În consecință, dacă avem acasă limba soacrei, mai bine o plasăm în puncte strategice pentru a nu atrage nenorocirea în viața noastră. Iată unde trebuie așezată această plantă, conform Feng Shui:

La intrarea în casă

Este considerat punctul esențial al Feng Shui, unde energia vitală, cunoscută sub numele de Chi, pătrunde în spațiul nostru. Prin amplasarea acestei suculente în acest loc strategic, se crede că filtrează și purifică Chi-ul care intră în el, ajutând la menținerea unei energii armonioase și echilibrate în interiorul casei.

Unde o plantăm dacă avem grădină

Dacă aveți o grădină, luați în considerare plantarea acestei plante lângă intrarea principală pentru a profita de proprietățile sale protectoare și de bun augur. Dacă locuiești într-un apartament și nu ai spațiu exterior, poți așeza planta într-un ghiveci lângă ușa de la intrare, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net