Plantele de interior care aduc noroc și purifică locuința de energii negative. Aproape toți românii le au în casele lor

Experții în arta Feng Shui-ului ne informează cu privire la importanța plantelor din casa noastră, unele dintre ele fiind menite să ne aducă liniște și prosperitate, acționând ca un scut împotriva energiilor negative, care ne dăunează. Există câteva plante care sunt recomandate să le avem în casa noastră, mai ales că ele pot fi îngrijite cu ușurință. 

Narcise / foto: Pixabay
Narcise / foto: Pixabay

Atunci când vine vorba de energiile pe care le primim în viața și în locuința noastră, tindem deseori să apelăm la ajutorul specialiștilor pentru a ne „blinda” casa cu diverse lucruri care să ne apere, de exemplu: plantele. 

Plantele care îți apără casa de energii negative - foile de dafin 

Conform specialiștilor Feng Shui, frunza de dafin, numită și laur, are o mare putere de a ne proteja viața împotriva energiilor negative. Despre laur se spune că ar avea puteri miraculoase împotriva energiilor negative și a deochiului, așa că este recomandat să fie plantat la intrarea în casă, pentru a o proteja împotriva energiilor negative. 

Foi de dafin / foto: Pixabay
Foi de dafin / foto: Pixabay

Lavanda poate fi ținută și în dormitor 

Lavanda este arhicunoscută pentru proprietățile miraculoase pe care le aduce în viața noastră. Nu doar că ne înfrumusețează locuința și oferă un miros magnific, ci poate fi folosită ca un instrument împotriva energiilor mai puțin pozitive. 

Această plantă nu are doar rol decorativ în viața noastră, ci și un rol esențial în privința stării noastre de spirit. Combate insomnia și calmează insomniile, iar experții în arta Feng Shui-ului ne recomandă să plantăm lavanda într-un ghiveci pe care-l putem amplasa în dormitorul nostru. 

Lavandă / foto: Pixabay
Lavandă / foto: Pixabay

Camelia japoneză, preferată îndeosebi de femei 

Camelia japoneză nu este considerată doar una dintre cele mai frumoase flori, deoarece reușește să țină la distanță invidia, deochiul, pierderile și bolile să intre în casa și viața noastră. 

Atunci când vine vorba despre camelii, doamnele și domnișoarele tind să calmeze anxietățile și tulburările emoționale. De asemenea, această plantă are puterea de a purifica aerul din casă și să îndepărteze toate energiile negative care și-au făcut cuib în locuința noastră. 

Camelia japoneză / foto: Pixabay
Camelia japoneză / foto: Pixabay

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net