Primele imagini cu cel mai spectaculos hotel din lume. Unde se află cel mai futurist resort

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă primele imagini cu „cel mai futurist hotel din lume". Turiștii vor ajunge în paradis, iar cazarea te va face să te simți ca într-un film science fiction.

Primele imagini cu cel mai spectaculos hotel din lume. Foto: Faceboo/via The Sun/Killa Design
Primele imagini cu cel mai spectaculos hotel din lume. Foto: Faceboo/via The Sun/Killa Design

Dezvoltatorii Red Sea Global speră să deschidă publicului până în 2024 stațiunea Sheybarah, din Arabia Saudită. Acesta va fi situat pe insula nelocuită Shaybarah, situată la 45 de minute cu barca de continent, transmite The Sun.

Hotelul va fi construit în paradis. Potrivit dezvoltatorilor, zona unde este proiectată construcția găzduiește un mediu foarte divers, cu mangrove dense, floră deșertică, plaje cu dune de nisip alb și iarbă de mare.

Totodată, aici se află unele dintre cele mai frumoase și curate recife de corali din lume. Locul gazduieste multe specii de păsări, pești și alte animale marine.

Cel mai futurist hotel din lume

Hotelul este situat la Marea Roșie va fi format din 73 de vile care vor fi amplasate deasupra apei. Prima dintre vile a sosit în această lună, conform publicației The Sun.

O parte a scopului construcției acestui resort este de a „redenumi Arabia Saudită ca destinație de eco-turism marin de top”, precizează sursa citată.

Resortul Sheybarah va fi alimentat în întregime de energie solară, în timp ce apa proaspătă va fi furnizată de instalația de desalinizare proprie a stațiunii, care va fi, de asemenea, alimentată cu energie solară. Insula va avea și propria fabrică de reciclare, pentru a reduce nevoia de a aduce materiale pe insulă și pentru a minimiza deșeurile.

Specialiștii de la Hotelier Middle East au declarat că va fi „unul dintre cele mai futuriste hoteluri de pe planetă".

Hotelul va fi gata în 2024 și va putea primi 140 de oaspeți

Hotelul a fost proiectat de compania Killa Design, care a creat și Muzeul Viitorului din Dubai. Vizitatorii vor ajunge la un debarcader cu hidroavionul, de unde vor fi transportați cu mașinuțe fără șofer către laguna interioară.

Când va fi finalizat, cel mai futurist hotel din lumea va putea găzdui 140 de oaspeți și 260 de angajați. „Salutăm viitorul turismului în Arabia Saudită”, a transmis Ceo-ul Red Sea Global, John Pagano,

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net