Printul Harry, sărut pasional cu o vedetă de televiziune: „A fost jucăria mea sexuală. M-a lăsat fără cuvinte”

Ultima actualizare:

O femeie divorțată susține că avut o aventură cu prințul Harry și că fiul regelui Charles i-a dat „cel mai pasional sarut" pe care l-a avut vreodată, conform publicației The Sun.

Printul Harry, sarut pasional cu o vedetã de televiziune
Printul Harry, sarut pasional cu o vedetã de televiziune

Catherine Ommanney spune că a fost lăsată „fără cuvinte" de sărutul pe care l-a avut cu prințul când acesta avea doar 21 de ani. La acea vreme, aceasta era mamă a doi copii și avea vârsta de 34 de ani. Vedeta a reality show-ului The Real Housewives of D.C. susține că Harry a fost „jucărie ei sexuală”, scrie The Sun.

Catherine, acum în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre relația ei cu Ducele de Sussex, după ce a aflat că acesta scrie despre fostele sale iubite în noua sa carte autobiografică.

„Mă îndoiesc că voi fi în cartea lui Harry ca un prinț nu poate fugi cu o mamă de 34 de ani-de-doi ani, este pur și simplu nu este un lucru făcut”, a precizat Catherine Ommanney.

Cunoscutul star TV a povestit totul despre prima lor întâlnire și despre modul în care Harry i-a dat un sărut „incredibil".

Catherine Ommanney susține că a avut parte de o aventură cu Prințul Harry în 2006

În 2006, cei doi au ieșit într-un club din Chelsea. După câteva pahare, „petrecerea” s-a mutat la unul din prietenii membrului familiei regale britanice, susține Catherine.

„Am intrat în baie cu hainele pe noi și unul dintre prietenii noștri mi-a făcut o fotografie pe telefon”, povestește vedeta reality show-ului The Real Housewives of D.C.

Ulterior, aceasta a relatat că cei doi s-au dus în bucătărie, unde actualul soț al lui Meghan Markle a preparat un sandviș cu bacon.

„Am stat în bucătărie unde am discutat cu orele și am râs. Am început să ne jucăm, iar după 15 minute de wresling i-am spus că trebuie să plec acasă. Atunci m-a ridicat de brâu de pe podea și m-a proptit de perete.

„Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am avut vreodată în viața mea. Am fost absolut fără cuvinte”, a precizat Catherine, conform The Sun.

S-au mai sărutat într-o altă seară

După acel episod, cei doi au continuat să-și dea mesaje. „L-am văzut o săptămână mai târziu, la un bar din Kensington. Am mai avut un sărut, iar Harry mi-a spus cât de frumoasă sunt. Ne-am mai întâlnit de câteva ori, mereu în baruri private", a povestit Cahterine.

Totul s-a terminat după alte două întâlniri când Prințul Harry și-a schimbat numărul de telefon, iar Catherine n-a mai putut să-l contacteze. S-au revăzut întâmplător trei ani mai târziu, când vedeta TV era căsătorită pentru a doua oară.

„Fără să fim arogantă, cred că amândoi ne-am dorit destul de tare, chiar dacă era mult prea tânăr pentru mine. Dacă nu ar fi fost membru al familiei regale și ar fi cu zece ani mai în vârstă, ar fi omul meu perfect”, a concluzionat femeia care susține că a avut o scurtă aventură cu Ducele de Sussex.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net