Produsele israeliene pe care toți românii le folosesc. Nimeni n-a știut că, de fapt, lor le aparțin

Există legături strânse între țara noastră și Israel, mult mai adânci și puternice decât simple interese politice actuale, pe care le avem în comun. Pe lângă sutele de mii de români care s-au mutat în această țară, Israelul este și locul de origine al unor produse care au devenit extrem de populare și apreciate în România.

O mulțime de produse iubite de către români vin din Israel / foto: Shutterstock
O mulțime de produse iubite de către români vin din Israel / foto: Shutterstock

Dincolo de simplele alianțe politice și economice pe care țara noastră le are cu Israelul, România are legături mult mai strânse și adânci cu această țară, care ne aduc împreună mereu. De exemplu, deja putem vorbi despre sute de mii de români care locuiesc în diverse părți ale Israelului, potrivit datelor oficiale, fiind vorba despre peste 200.000 de oameni! Iar pe lângă aceștia, Israelul este și casa multor mărci și produse care au pătruns și în țara noastră și au devenit, destul de rapid, apreciate de către consumatorii români.

De exemplu, marca de cosmetice Sabon, apreciată de către români pentru calitatea ridicată a produselor comercializate, vine tocmai din Israel! Acest brand a fost început la mijlocul anilor 1990s, în Tel Aviv, de către doi tineri israelieni. Ei au fost inspirați de diferite parfumuri pe care le-au întâlnit în timpul călătoriilor lor, iar în Israel, produsele lor sunt cunoscute ca „Sabon Shel Pa’am”, adică „Săpun din trecut”. De altfel, numele companiei, Sabon, chiar înseamnă, în traducere, săpun!

Produsele din Israel iubite de către români

Produsele Sabon au devenit populare în țara noastră / foto: Shutterstock
Produsele Sabon au devenit populare în țara noastră / foto: Shutterstock

Iar când vine vorba despre produse cosmetice, mai există o marcă israeliană îndrăgită de către români: Ahava! Această companie este singura care are permisiunea guvernului israelian de a folosi ingrediente din Marea Moartă, iar produsele lor au devenit extrem de populare în România. Iar dacă tot vorbim despre frumusețe, nu putem uita de gențile de piele marca „Daniella Lehavi”, care se numără printre cele mai populare din lume.

Ei bine, dacă numărul uriași de români din această țară, interese politice și economice comune, cât și diversele produse cosmetice israeliene apreciate în România nu sunt de ajuns, mai există încă un argument în favoarea legăturilor noastre cu această țară: produsele alimentare! Mai precis, unele dintre cele mai bune și ușor de găsit curmale din țara noastră vor fi cele din Israel, iar dacă vreți să vă relaxați cu un ceai delicios, încercați ceaiul Wissotzky! Una din cele mai vechi companii de ceai din lume, Wissotzky are sediul central în Israel, iar produsele lor ajung în toată lumea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net