Spune adio ploșnițelor! Cum să prepari un pesticid de casă pentru a le elimina din grădina ta

Ultima actualizare:

Pentru a extermina dăunătorii care vă afectează plantele, nu trebuie să cheltuiți bani. Pregătește acest pesticid de casă și așteaptă rezultatele.

Un pesticid făcut în casă te poate scăpa de insectele care își distrug plantele. Foto: Click.
Un pesticid făcut în casă te poate scăpa de insectele care își distrug plantele. Foto: Click.

Unele insecte sunt dăunătoare

Plojnițele sunt insecte cu o specie largă, așa că le putem găsi locuind acasă (mai exact în camera noastră) sau în grădină. În acest ultim loc provoacă cele mai multe daune, deoarece distrug plantele pe care le găsesc. De aceea, este esential să le eliminam și cel mai bine este să o faci cu un pesticid preparat în casă.

Deși în grădină trăiesc diferite specii de insecte, unele dintre ele sunt complet inutile și dăunătoare, precum furnicile, larvele și omizile, care invadează acest spațiu pentru a se hrăni și a deteriora complet cultura, la fel ca și ploșnița. Chiar și într-un mediu mic și casnic, este necesar să se recurgă la un lichid îmbogățit cu ingrediente naturale care să poată contracara aceste atacuri.

Dar este de asemenea important de menționat că există și insecte care sunt esențiale pentru procesul natural, precum albinele de exemplu. Cu toate acestea, astăzi ne vom concentra pe exterminarea acestui dăunător dăunător care distruge plantele. Pentru a vă sugera să puneți în practică un pesticid infailibil de casă, care va servi și pentru a ataca muștele, furnicile și larvele.

Cum să prepari un pesticid de casă pentru a elimina gândacii de grădină?

Ingrediente:

- 2 linguri de zaț de cafea,
- 2 linguri de oteț de vin alb,
- apă de ploaie

Pentru a face acest pesticid de casă, trebuie mai întâi să amestecăm zațul de cafea împreună cu apa într-o sticlă închisă și să-l lăsăm să macereze timp de 5 zile. Imediat după, vom filtra pentru a obține un lichid specific bogat în substanîe utile pentru eliminarea paraziților sau insectelor. Următorul pas va fi să adăugați oțet de vin alb și să agitați substanța conținută într-un recipient cu pulverizator.

Cum se utilizează

Acest pesticid puternic de casă trebuie pulverizat pe frunzele plantelor pe care le avem în grădină. Așa că, ne putem lua instantaneu rămas bun de la infestările cu ploșnițe. Substanța durează o săptămână, dar este de preferat să o faceți atunci când este necesar. Pentru a proteja plantele și culturile de dăunători, repetați procesul o dată pe lună, scriu cei de la terra.com.mx.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net