Telefonul mobil care îți aduce o avere, dacă încă îl mai ai în casă! Se vinde cu prețul unei garsoniere din București

Ultima actualizare:

Există o mulțime de obiecte banale din ultimele câteva decenii care în ziua de astăzi sunt considerate a fi antichități extrem de valoroase. Poate că mulți dintre noi am auzit de diferite monede, unele chiar destul de recente, care astăzi se vând pe Internet cu zeci de mii de euro. Iar telefoanele mobile vechi sunt, de asemenea, extrem de valoroase pe piața din ziua de astăzi.

Telefonul mobil care îți aduce o avere
Telefonul mobil care îți aduce o avere

Poate că atunci când am făcut curățenie prin casă am găsit, căzut prin spatele unei canapele, un telefon mobil mai vechi. Ei bine, dacă cumva l-am aruncat la gunoi, este foarte posibil să fi pierdut o sumă destul deloc neglijabilă! Potrivit informațiilor de la PRO TV, se pare că unele astfel de dispozitive pot ajunge chiar și la 35.000 de euro!

Unele telefoane mobile mai vechi au devenit extrem de apreciate la licitații, iar în ciuda capacităților tehnice limitate pe care le au, ele sunt considerate obiecte de lux, de către colecționari. Cele mai valoroase dintre acestea sunt primele din serie, care, la vremea respectivă, erau faimoase pentru designul inovator pe care îl aveau.  

Telefoanele mobile vechi care ne pot aduce o avere

Unele telefoane mobile vechi pot fi foarte valoroase / foto: AdobeStock
Unele telefoane mobile vechi pot fi foarte valoroase / foto: AdobeStock

Printre cele mai valoroase astfel de dispozitive se numără unele telefoane care deja sunt mai vechi de 15 ani. De exemplu, modele precum IPhone 1, cât și Nokia Sapphire, din anul 2005, sunt extrem de apreciate de către colecționari. Alături de acestea, Ericsson R290 (din anul 1999), cât și Motorola StarTac (din anul 1996), sunt, de asemeena, foarte populare.

Mai precis, dacă cumva găsiți pe undeva prin casă un IPhone 1, este foarte posibil să primiți pentru el suma de 35.000 de euro, de la un colecționar. Pentru un Motorola 8000x, suma pe care o putem câștiga este mult mai mică, dar tot una destul de însemnată. Mai precis, acest telefon ne poate aduce aproximativ 4.000 de euro. Un Nokia Sapphire 8800 valorează aproximativ 3.470 de euro, în timp ce un Nokia 7700 se poate vinde cu 2.500 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net