Trucul banal prin care poți curăța petele de grăsime de pe haine. Ai nevoie de un singur obiect de câțiva lei

Câți dintre noi nu am fost în situația de a prăji ceva, iar într-o clipă de neatenția, bluza noastră favorită să fie distrusă de pete de ulei încins? Ei bine, odată confruntați de această problemă, avem câteva soluții la dispoziție. Putem să aruncăm bluza, lucru pe care nu vrea să îl facă nimeni, niciodată. Sau, putem să încercăm să punem bluza la spălat, însă nu va rezolva problema complet. Ei bine, există un truc perfect pentru a scăpa ușor de petele de grăsime!

Creta ne poate salva hainele / foto: Freepik
Creta ne poate salva hainele / foto: Freepik

Cu siguranță că fiecare dintre noi am fost puși în fața situației de a prăji ceva, iar într-o clipă de neatenție, să ne trezim cu o mulțime de pete de grăsime pe bluza noastră favorită! Ei bine, în această situație, avem câteva opțiuni la dispoziție!

Putem să ignorăm complet problema și să rămânem cu bluza pătată, însă aspectul nu va fi unul prea plăcut! De asemenea, putem să punem mașina de spălat la lucru, însă, mai ales dacă petele deja s-au uscat în material, nu vor dispărea complet. Iar cea mai radicală soluție? Să aruncăm bluza, cu totul!

Creta, aliatul nebănuit în lupta cu petele de grăsime

Ei bine, niciuna dintre aceste opțiuni este cea ideală, asta este sigur! Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la bobvila.com, există o metodă simplă și ingenioasă pentru a scăpa de probleme! Mai precis, putem să folosim cretă pentru a scoate petele de grăsime! Da, un obiect atât de banal poate scoate destul de ușor petele de grăsime din haine!

Iar tot ce trebuie să faceți este să tamponați cu un șervețel locul pătat, pentru a îndepărta uleiul în exces din material. Apoi, doar frecați puțină cretă pe pată! Aceasta va aborsbi uleiul, iar atunci când veți spăla bluza, pata ar trebui să dispară foarte ușor!

Așa că, deși poate părea bizar, creta este un aliat de nădejde, în lupta împotriva petelor de grăsime! Aceasta va absorbi o mare parte din grăsime, iar bluza ar trebui să rămână ca nouă, după spălare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net