Trucul ingenios care te poate scăpa de mirosul de mucegai! Îți trebuie doar două ingrediente banale

Probabil că o bună parte dintre noi s-au confruntat, măcar odată în viață, cu problema mucegaiului. Acesta pare să aibă tendința de a apărea exact când ne așteptăm mai puțin, iar dacă nu scăpăm de el imediat, poate deveni din ce în ce mai greu (și scump!) să îl eliminăm! De la baie, până la chiuveta din bucătărie, mucegaiul poate apărea oriunde, iar odată cu el, acel miros specific, neplăcut. Din fericire, Click! vine cu soluția perfectă pentru ca acest miros să dispară complet din casa ta!

Rozmarin și lămâie, ingredientele banale care pot elimina mirosul de mucegai
Rozmarin și lămâie, ingredientele banale care pot elimina mirosul de mucegai

Mai mult ca sigur că o bună parte dintre noi s-a confruntat, măcar și o singură dată în viață, cu problema mucegaiului. Cu siguranță ni s-a întâmplat să intrăm în baie, iar atunci când ridicăm privirea să vedem o pată de mucegai, undeva pe perete. Acest musafir nepoftit pare să aibă tendința de a apărea atunci când ne așteptăm mai puțin, iar dacă nu scăpăm de el imediat, poate deveni din ce în ce mai greu, ori scump, să îl eliminăm.

Iar dacă am fost în situația de a ne confrunta cu mucegaiul, atunci știm că odată cu acesta apare și un miros specific, extrem de neplăcut. Ei bine, putem fi tentați în asemenea momente să ne temem că trebuie să apelăm la diverse produse chimice, cât și scumpe, pentru a scoate acest miros din casa noastră. Cu toate acestea, există soluții mult mai simple! Iar, pe deasupra, acestea au avantajul de a fi complet naturale!

Rozmarin și lămâie, ingredientele care pot elimina mirosul de mucegai din casă

Pentru a scăpa de mirosul de mucegai din casă aveți nevoie de doar 2 ingrediente absolut banale: rozmarin și lămâie! Acestea pot fi folosite pentru un odorizant natural, care va parfuma întreaga casă! Tot ce trebuie să faceți este să umpleți o oală cu apă, apoi să o puneți la fiert. Apoi, puteți să adăugați lămâia feliată și rozmarinul în apă, iar, dacă vreți, merge și puțin extract de vanilie!

Apoi, doar lăsați acest amestec la fiert, la foc foarte mic, iar parfumul emanat vă va scăpa de mirosul neplăcut de mucegai! Dacă este nevoie, puteți să mai adăugați apă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net