Un bărbat a sunat disperat la Poliție și a spus că este atacat de urs! În realitate, polițiștii l-au găsit doar beat

Un bărbat din Statele Unite a trecut prin clipe de coșmar în timp ce se plimba printr-o pădure, așa că a sunat la poliție, strigând disperat după ajutor. Potrivt acestuia, tocmai era atacat de un urs, în timp ce alții îl înconjuraseră, la fel ca într-un film de acțiune. Însă, odată ce autoritățile au ajuns la fața locului, au văzut că lucrurile săteau cu totul altfel! Bărbatul era beat și vroia să iasă din pădure.  

Bărbatul nu era atacat de urși, era doar beat / foto: Freepik
Bărbatul nu era atacat de urși, era doar beat / foto: Freepik

Filmele de acțiune de la Hollywood sunt o nimica toată pe lângă situația terifiantă în care a pretins un amerian că se află, atunci când a sunat la autorități. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din statul Ohio, a cerut, disperat, ajutorul autorităților, spunând că se află în pericol de moarte.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, dispecerii care au preluat apelul au declarat că bărbatul a început să țipe imediat ce i-au răspuns, spunând că este rănit într-o pădure! Ba mai mult decât atât, el a spus că era atacat de un urs chiar în acel moment, iar alții deja îl înconjuraseră.

Bărbatul era doar beat

Pentru a mai adăuga puțin dramatism situației, americanul a spus că s-a pierdut de câteva zile prin pădure, iar că bateria telefonului său urmează să se descarce, însă că el va muri ucis de urși.

Desigur, având în vedere gravitatea situației, autoritățile s-au mobilizat imediat și au plecat în căutarea bărbatului. Chiar și un elicopter a fost trimis în misiune, pentru a putea localiza rapid victima, care încă vorbea la telefon cu autoritățile, susținând că este atacat de urși, dar și că a băut.

În cele din urmă, pe la ora 5 dimineața, autoritățile au dat de urma bărbatului, însă au descoperit o realitate cu totul diferită. El nu era atacat de niciun urs, ci era, în schimb, extrem de beat. Se pare că americanul din Ohio dorea să iasă din pădurea în care se afla, însă, fiind mult prea beat pentru a se descurca singur, a apelat la o minciună pentru a atrage autoritățile la locația lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net