Un român a primit o amendă uriașă din partea autorităților! Motivul ireal pentru care s-a trezit cu Poliția la ușă

Un sibian a primit o amendă uriașă după ce s-a decis să taie un tei matur care se afla în fața casei sale. Un alt cetățean din Sibiu a observat incidentul și a raportat totul autorităților, care au sosit imediat la fața locului, pentru a investiga situația. Se pare că sibianul a tăiat teiul deoarece „făcea prea multă mizerie”.

Teiul, înainte de a fi tăiat / foto: Google Maps
Teiul, înainte de a fi tăiat / foto: Google Maps

A tăiat pomul din fața casei sale, iar acum are de plătit o mică avere! Un sibian a primit o amendă de proporții, după ce s-a decis să taie un tei matur care se afla în fața gospodăriei sale. Un alt cetățean a observat ce s-a întâmplat și a raportat totul autorităților, care au sosit imediat la fața locului, pentru a investiga situația. Se pare că sibianul a tăiat teiul deoarece „făcea prea multă mizerie”, potrivit celor de la adevarul.ro.

Bărbatul a tăiat copacul cu toporul, iar apoi s-a decis să vopsească ciotul rămas în aceeași culoare precum gardul său. Totul s-a petrecut chiar ieri, pe data de 31 octombrie, iar fapta sibianului a fost raportată autorităților prin intermediul unei aplicații. După ce atât Poliția Locală, cât și cei de la Spații Verzi, au ajuns la fața locului, bărbatul a primit o amendă de 20.000 de lei! Copacul tăiat se afla pe domeniul public, iar în baza legii 24/2007, sibianul a primit această amendă uriașă!

Amendă uriașă primită de către un sibian

Ciotul teiului a fost vopsit de către bărbat / foto: Primăria Sibiu
Ciotul teiului a fost vopsit de către bărbat / foto: Primăria Sibiu

”La adresa menționată s-a identificat ciotul unui tei matur, cu diametrul trunchiului de 40 de cm. Tăierea acestuia a fost făcută recent și manual, cel mai probabil cu ajutorul unui topor. Mai mult, ciotul era acoperit cu vopsea roșie”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Primăriei Sibiu, Mirela Glogore, conform sursei citate.

„În urma inspecției vizuale în zonă, polițiștii locali au identificat arborele tăiat în curtea unui cetățean. Persoana fizică a fost identificată și va fi sancționată cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, în baza  art.12, alin.(5) din Legea nr. 24/2007. De asemenea, imediat ce se va stabili valoarea prejudiciului, suma va fi imputată cetățeanului în cauză, iar în cazul în care nu va dori să achite, va fi inițiată o acțiune în instanță”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net