Vloggeriță celebră din SUA, dată pe spate de frumusețile României. Ce i-a plăcut cel mai mult: „Pur și simplu uimitoare” VIDEO

O turistă din SUA, pe nume Casey Cassady, a decis să viziteze România pentru că soțul ei are origini la noi în țară. Ce a găsit aici, a lăsat-o mută de uimire.

Casey Cassady locuiește în Dallas / foto: captură youtube
Casey Cassady locuiește în Dallas / foto: captură youtube

Casey Cassady locuiește de mulți ani în Dallas și are un canal de Youtube cu peste 50.000 de urmăritori, unde le arată celor care o urmăresc experințele sale din călătorii. Filmarea ei în România, unde a mers cu toată familia, a strâns până acum aproape 38.000 de afișări și sute de comentarii.

„Tatăl meu este fascinat de legenda lui Dracula, iar o vizită în România este o ocazie în acest sens. Am fost la Bran, însă tot în România am aflat că, de fapt, adevăratul castel al lui Vlad Țepeș este la Poenari și că la ora actuală este în renovare.

Mi-a plăcut foarte mult la Bran, am avut o zi perfectă acolo. Mâncarea a fost pur și simplu uimitoare. Îmi plac mult dulciurile și am cumva senzația că toate deserturile românești sunt impregnate cu alcool, de la Eugenia până la papanași”, spune Casey, citată de adevarul.

De la Bran a ajuns în Brașov

Vloggerița din SUA a mers apoi de la Bran în Brașov. Unul dintre locurile sale preferate a fost Biserica Neagră. Apoi a ajuns la Castelul Cantacuzino din Bușteni, loc unde a fost filmat o parte din popularul serial Wednesday de pe Netflix: „Am aflat că aici s-a filmat serialul Wednesday și ne-am dorit neapărat să vizităm castelul din Bușteni”, precizează Casey.

Vloggerița a vizitat și Castelul Peleș, unde a trăit o experiență unică. De aici a ajuns, până la urmă, și în București.

După o plimbare în Centrul Vechi, au mers cu toții în parcul Herăstrău, un loc ce i-a trezit nostalgii soțului său de origine română, care a locuit până la vârsta de 10 ani aproape de Herăstrău.

„A fost prima mea vizită în România și a fost o experiență extraordinară. România este bijuteria ascunsă a Europei”, mai spune Casey.

Filmarea sa de pe YouTube a stârnit multe reacții pozitive, nu puțini fiind cei care au comentat că doresc să viziteze țara noastră după ce au văzut câte locuri speciale și pline de farmec are România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net