Wendy, cea mai răsfățată găină din lume! A învățat să facă surf

Wendy, o găină de culoare maro, s-a mutat cu soții Lauren (43 de ani) și Matt Williams (44 de ani) în februarie 2022 și de atunci e cea mai răsfățată pasăre din lume. Ea a fost salvată de la o fermă de clocitoare, unde stătea înghesuită într-o cușcă, iar acum trăiește alături de stăpânii ei, în Perth, Australia.

Găina Wendy pe o placă de surf
Wendy este o găină sportivă (Foto: Profimedia)

Găina Wendy merge în excursii cu stăpânii ei

Lauren și Matt și-au dorit să îi ofere lui Wendy cea mai bună viață, așa că o iau alături de ei în călătorii. Astfel, pasărea s-a obișnuit să meargă cu cortul, să facă surf și să urce pe munte. Cuplul a povestit cum a ajuns Wendy la ei în urmă cu doi ani. Cei doi soți știu pe cineva care salvează astfel de găini folosite pentru ouă sau carne.

Găina Wendy și stăpânii ei, Matt și Lauren
Matt și Lauren au adoptat-o în 2022 (Foto: Profimedia)

Wendy a fost luată de Lauren și Matt chiar înainte de a fi sacrificată, iar când a ajuns la ei era într-o stare de sănătate precară – cu un picior lovit și fără coadă. Dar acum ea e regina casei și îl pune la punct chiar și pe câinele familiei. Lui Wendy îi place să fie hrănită din mână, iar stăpânii ei îi dau des struguri și afine – gustările ei preferate.

Mai mult, găina este extrem de inteligentă și nu își face nevoile în casă. Ea a fost învățată să iasă dimineața în grădină și să ceară afară. Mai mult, când are poftă de fructe, se duce lângă frigider și cotcodăcește pentru a primi ceva bun.

E adorabilă. Pentru că stă în casă, noi o și spălăm și îi place. Adoră să stea în brațe și să fie mângâiată”, a dezvăluit Lauren, citată de tabloidul britanic Daily Star. Atunci când pleacă alături de soții Williams în excursii, Wendy stă într-o cușcă asigurată cu centură, în mașină, iar cuplul face opriri regulate pentru ca ea să se dezmorțească. Doarme la motel sau în camping alături de ei și îi place, de asemenea, să meargă la cafenea, în parc și la plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net