Iulia Albu a dat găina pe un alt animal de companie: „Face parte din familie…”

Iulia Albu a înlocuit găina care a făcut-o celebră cu un alt animaluț, și el ieșit din comun. În preajma Sărbătorilor, vedeta de la America Express le-a făcut cunoștință fanilor cu noua „jucărie” a familiei. 

Stilista Iulia Albu și-a surprins mereu fanii cu ținutele sale cât se poate de extravagante, prin urmare, nici animalul de companie al fashion-editorului nu trebuia să fie mai prejos. 

Practic, în trecut, găina a fost cea care a făcut-o celebră pe Iulia Albu! Între timp, vedeta și-a mai rafinat gusturile, renunțând la orătăniile de curte. 

În preajma Sărbătorilor, Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, au decis să-i facă o surpriză Mikaelei (fiica stilistei și a lui Mihai Albu) așa că au adoptat, de această dată, o nutrie, mai precis un mamifer rozător semiacvatic, originar din America de Sud.

Animaluțul este adorabil și poartă și un nume neobișuit, Capybara. Iulia, Mike și Mika au făcut o ședință foto de senzație cu nutria în brațe, spre deliciul fanilor care au început să comenteze pe pagina de socializare a fostei concurente de la „America Express”.

Iulia Albu: „Va fi parte din familia noastră. Sunt inteligente și sociabile"

„Am adoptat o… nutrie! Vom intra în detalii despre cum s-a întâmplat asta, zilele următoare. Cotarlele nu au participat la filmare în semn de protest, nu le convine deloc când apare câte un intrus prin casă.

Da, îl cheamă Capybara, atât s-a putut! Până găsim soluția cea mai bună pentru el, va fi parte din familia noastră. 

Lucruri pe care nu le știam despre nutrii:

– nutriile pot înota de când se nasc

-are incisivi

– nutriile sunt animale inteligente și sociabile, în ciuda faptului că sunt privite ca dăunători. Să aveți o zi cu zâmbete!”, a scris Iulia Albu, pe contul său de Instagram, sub pozele cu simpaticul și extravagantul animaluț. 

Ce animale de companie a mai avut Iulia Albu? Găina LouLou, cocoșeii franțuziți și pisica Ștoarfa!

Iulia Albu ( 42 de ani) a ajuns celebră în showbiz nu doar prin criticile sale dure la adresa vedetelor îmbrăcate mai mult sau mai puțin bine. Stilista este ea însăși un personaj controversat și extravagant, iar animalele care i-au ținut companie de-a lungul timpului au șocat și ele.

De departe cea mai extravagantă apariție a Iuliei a fost cea cu găina, care o însoțea la toate emsiunile și evenimentele mondene. Stilista i-a dat și un nume franțuzit găinii, „LouLou de la Fraise”, însă simpatica necuvântătoare a părăsit această lume în anul 2013. 

Vestita stilistă a înlocuit repede găina mult iubită  cu mai mulți cocoșei gri, care nu au mai avut însă aceelași succes ca LouLou. 

La doi ani după ce LouLou a decedat, vedeta s-a afișat „la braț” cu un cocoșel de toată frumusețea, din rasa Sebright Chamois, pe numele său Jean-Luc Charmois de Doux. 

A urmat apoi cocoșul Serge de Pompadour a Marble, apoi Sushi San, cocoșul din rasa Phoenix, întâlnit în special în Japonia. 

Iulia a trecut apoi și la pisicuțe, atunci când a adus-o la ea în casă pe celebra pisică botezată Ștoarfa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net