A mers la stomatolog pentru că o durea măseaua, dar a aflat că are o boală devastatoare

Katie Washbourne, o antreprenoare în vârstă de 35 de ani din Regatul Unit, s-a dus la medicul stomatolog pentru o durere puternică de măsea, dar ce a descoperit apoi i-a schimbat viața și, din păcate, nu în bine.

Katie Washbourne jpg

Inițial, Katie a crezut că durerea cu care se confruntă are legătură cu o serie de probleme dentare și a ajuns să își facă și o extracție. Din păcate, însă, simptomele au persistat și, câteva zile mai târziu a primit un apel telefonic prin care a aflat că are limfom non-Hodgkin, o formă rară și severă de cancer.

Nu rata nici: Doliu în presă! Jurnalista BBC, Deborah James, a murit la 40 de ani, din cauza unui cancer agresiv

„După săptămâni întregi de disperare, am primit un apel de la secția de hematologie și mi-au spus că trebuie să merg de urgență la spital. Eram confuză, de ce mă suna asistenta unui hematolog, iar apoi mi s-a spus că am o formă galopantă de limfom non-Hodgkin și că e imperios necesar să încep tratamentul chiar în acea zi”, a declarat Katie Washbourne, de pe patul de spital.

Credea că are dureri dentare, dar s-a trezit cu o formă gravă de cancer

Acest tip de cancer se dezvoltă în sistemul limfatic, iar cele mai des întâlnite simptome sunt inflamarea ganglionilor de la gât, axilă sau în abdomenul inferior. După durerile dentare cu care antreprenoarea din Anglia s-a confruntat, a descoperit o mică umflătură în zona sânului, acompaniată de „durere exagerată” într-o parte a feței.

Citește și:  Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Dacă vedeți asta, am murit”

Apoi, partea stângă a chipului lui Katie a paralizat complet. A urmat o perioadă de durere și disconfort, până ce doctorii au descoperit care este, de fapt, problema. În prezent, femeia de 35 de ani, mamă a unei fetițe de 10 ani, se află în spital și face chimioterapie. Din acest motiv, nu își poate vedea copilul, aceasta fiind, spune ea, cea mai dureroasă parte a tratamentului.

„Nu mai simt nimic cu degetele, nu mai am păr, nu pot să mai mănânc alimente solide și de multe ori pierd controlul gândurilor. Totuși, nu mi-am pierdut abilitatea și dorința de a merge mai departe, pentru a câștiga lupta cu boala”, a mai spus ea, potrivit Mirror.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
David Beckham
image
image
image
image
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg