A mers la stomatolog pentru că o durea măseaua, dar a aflat că are o boală devastatoare

Katie Washbourne, o antreprenoare în vârstă de 35 de ani din Regatul Unit, s-a dus la medicul stomatolog pentru o durere puternică de măsea, dar ce a descoperit apoi i-a schimbat viața și, din păcate, nu în bine.

Katie Washbourne jpg

Inițial, Katie a crezut că durerea cu care se confruntă are legătură cu o serie de probleme dentare și a ajuns să își facă și o extracție. Din păcate, însă, simptomele au persistat și, câteva zile mai târziu a primit un apel telefonic prin care a aflat că are limfom non-Hodgkin, o formă rară și severă de cancer.

Nu rata nici: Doliu în presă! Jurnalista BBC, Deborah James, a murit la 40 de ani, din cauza unui cancer agresiv

„După săptămâni întregi de disperare, am primit un apel de la secția de hematologie și mi-au spus că trebuie să merg de urgență la spital. Eram confuză, de ce mă suna asistenta unui hematolog, iar apoi mi s-a spus că am o formă galopantă de limfom non-Hodgkin și că e imperios necesar să încep tratamentul chiar în acea zi”, a declarat Katie Washbourne, de pe patul de spital.

Credea că are dureri dentare, dar s-a trezit cu o formă gravă de cancer

Acest tip de cancer se dezvoltă în sistemul limfatic, iar cele mai des întâlnite simptome sunt inflamarea ganglionilor de la gât, axilă sau în abdomenul inferior. După durerile dentare cu care antreprenoarea din Anglia s-a confruntat, a descoperit o mică umflătură în zona sânului, acompaniată de „durere exagerată” într-o parte a feței.

Citește și:  Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Dacă vedeți asta, am murit”

Apoi, partea stângă a chipului lui Katie a paralizat complet. A urmat o perioadă de durere și disconfort, până ce doctorii au descoperit care este, de fapt, problema. În prezent, femeia de 35 de ani, mamă a unei fetițe de 10 ani, se află în spital și face chimioterapie. Din acest motiv, nu își poate vedea copilul, aceasta fiind, spune ea, cea mai dureroasă parte a tratamentului.

„Nu mai simt nimic cu degetele, nu mai am păr, nu pot să mai mănânc alimente solide și de multe ori pierd controlul gândurilor. Totuși, nu mi-am pierdut abilitatea și dorința de a merge mai departe, pentru a câștiga lupta cu boala”, a mai spus ea, potrivit Mirror.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Robert Negoiţă FOTO Inquam Photos / Liviu Albei
image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net