A mințit că are cancer și a primit peste 50.000 de lire. Suma jenantă pe care trebuie să o înapoieze

Revoltător! O persoană ce a profitat de bunătatea oamenilor, reușind să strângă o sumă considerabilă de bani sub formă de caritate, s-a dovedit că, de fapt, nu avea cancer. Ca răspuns, femeia a fost nevoită să ofere doar… 5 lire ca despăgubire. 

inchisoare shutterstock 1486458779 jpg
Nicole Elkabbas a păcălit mii de oameni că are cancer, pentru a strânge donații

Nicole Elkabbas a fost trimisă la închisoare pentru doi ani și nouă luni, asta după ce a lansat o strângere de fonduri care, de fapt, a fost o mare păcăleală, care avea ca scop să-i stoarcă de bani pe cei inimoși. 

A strâns peste 50,000 de lire din mințit

O singură strângere de fonduri, care avea ca scop vindecarea cancerului ovarian de care ar fi suferit, s-a dovedit a fi o mare păcăleală! În total, Nicole Elkabbas a strâns peste 52,000 de lire sterline.

Urmărește mai multe informații despre tratamentul cancerului: Descoperire revoluționară pentru bolnavii de cancer? Un medicament nou a avut eficiență de 100%

În urma investigațiilor realizate de către polițiști, s-a demonstrat că, de fapt, femeia a folosit toți banii primiți de la oameni pe vacanțe scumpe și pentru jocuri de noroc.

De la arestul femeii, s-a aflat că aceasta și-a câștigat un adevărat trai din asta. În total, femeia a reușit să primească aproximativ 360,000 de lire sterline doar din activități ilegale.

Pe lângă închisoarea pe care trebuie să o facă, femeia este nevoită să dea înapoi doar… 5 lire din suma totală. Judecătorii au ajuns la concluzia că nu există niciun temei realist ca Nicole Elkabbas să dea înapoi toți banii pe care i-a primit de la oameni. 

Aceasta a creat o pagină pentru strângerea de fonduri, dând impresia că ar fi un profil care ar fi fost, de fapt, realizat de către mama ei, care ar fi avut grijă în permanență de ea.

Citește și: Smiley a renunțat la plete în scop caritabil! Cum s-a tuns artistul

Din păcate, toate acestea erau false, iar fotografia folosită pentru pagina de strângeri de fonduri o portretiza pe Nicole Elkabbas într-un pat de spital. De fapt, poza era foarte veche, de la o altă operație pe care femeia a efectuat-o și nu avea nicio treabă cu cancerul ovarian. 

Pagina ei a prezentat și un număr de experți care ar fi avut grijă de ea într-un spital din Barcelona, în timp ce aceasta se bucura de viața din Spania.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
iphone camera jpg