Când va avea loc lupta între Mark Zuckerberg și Elon Musk. Șeful Meta așteaptă cu nerăbdare confruntarea

Mark Zuckerberg, șeful Meta, spune că „așteaptă cu sufletul la gură” lupta în cușcă cu marele său rival, Elon Musk.

Mark Zuckerberg  a anunțat data luptei cu Musk / foto: arhivă
Mark Zuckerberg a anunțat data luptei cu Musk / foto: arhivă

Într-o postare pe Threads, noua sa rețea socială, și „mărul discordiei” între ei, Zuckerberg a scris că a propus data de 26 august pentru confruntare.

Răspunzându-i direct lui Musk, Zuckerberg zice că este pregătit de luptă. El a scris pe propria-i platformă X că „ se antrenează”, nu a primit însă niciun răspuns de la rivalul său, transmite BBC.

Întrebat de fan dacă data luptei a fost stabilită de comun acord, Zuckerberg a răspuns că „finanțarea ei este asigurată”, făcând o ironie la adresa declarațiilor lui Elon Musk din 2018, când a vorbit despre preluarea Tesla, dar tranzacția nu s-a mai realizat, iar Musk a trebuit să se retragă de la conducerea Tesla și a avut de plătit o amendă de 20 de milioane de dolari către Autoritatea de supraveghere a piețelor financiare din SUA.

Musk spune că lucrurile stau diferit

Totuși, Musk are altă părere și „bagă” oamenii în ceață și mai tare. Zice că nu știe când va avea loc, de fapt, lupta, pentru că în curând va suferi o serie de intervenții chirurgicale.

Cei doi miliardari s-au încurajat reciproc în ultimele luni, Elon Musk chiar scriind că lupta lor va fi transmisă live pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter. El a precizat că toate încasările din meci vor merge către organizații caritabile care sprijină veteranii. 4

Când un utilizator X l-a întrebat care este scopul acestui meci, Musk a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbaților le place războiul”. De asemenea, Zuckerberg a răspuns pe un ton amuzat despre intenția lui Musk de a transmite lupta pe X, scriind: „Nu ar trebui să folosim o platformă mai fiabilă, care chiar poate strânge bani pentru caritatea”.

Rivalitatea este foarte mare, mai ales după ce Meta a lansat Threads la începutul lunii iulie, atrăgând peste 100 de milioane de înscrieri în câteva zile.

Chiar și așa, Zuckerberg a declarat ulterior că platforma a pierdut mai mult de jumătate din utilizatori până la sfârșitul lunii trecute.

Nici platforma rivală, X, nu are mai mult succes, confrutându-se cu nenumărate critici și probleme mediatice de când Musk a preluat compania și a făcut o serie de schimbări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net