„Casa Albă Guiyang”, una dintre cele mai misterioase proprietăți imobiliare din China. Ce este, de fapt

O structură gigantică situată în zona selectă a Parcului Huaguoyuan Wetland, din provincia Guizhou, a devenit unul dintre cele mai emblematice obiective turistice din orașul chinez Guiyang. Având un stil arhitectural observat de obicei în palatele și muzeele europene, așa-numita „Casa Albă Guiyang” a devenit recent virală pe rețelele de socializare, însă, pe lângă titlul de „cel mai mare conac” din țară, Casa Albă din Guiyang este cunoscută și ca fiind una dintre cele mai misterioase proprietăți imobiliare din China.

„Casa Albă Guiyang”, misterioasa clădire gigantică din China / Foto: Captură video
„Casa Albă Guiyang”, misterioasa clădire gigantică din China / Foto: Captură video

În ciuda faptului că a fost descrisă de mulți ca fiind „exagerată” și „excesiv de opulentă”, nu poți nega ca îți atrage privirea, atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte, când este luminată de nenumărate instalații luminoase. „Casa Albă Guiyang”, numită așa datorită exteriorului său alb și a influențelor arhitecturale occidentale, se spune că se întinde pe o suprafață de 18,3 milioane de metri pătrați, dar nu se știu cu adevărărat prea multe despre acest loc, în ceea ce privește proprietatea, statutul sau informațiile tehnice.

A primit multă atenție săptămâna trecută, după ce un videoclip cu aceasta a devenit viral pe rețelele de socializare, iar în afară de titlul de cel mai mare conac din țară, Casa Albă Guiyang este cunoscută și ca fiind una dintre cele mai misterioase proprietăți imobiliare din China. Totodată, nu a fost încă confirmat, deoarece nicio fotografie a interiorului nu a apărut vreodată online, dar unii susțin că are 12 etaje și că interiorul său luxos poate fi accesat prin mai multe lifturi cu etaj din lemn de trandafir.

Ce este, de fapt, Casa Albă Guiyang

În ceea ce privește cine deține această clădire impresionantă, din nou, nimeni nu știe cu adevărat. Se crede că este reședința lui Xiao Chunhong, directorul general al Guizhou Honglichen Group și cel mai bogat om din Guiyang, și că a costat 370 de milioane de dolari. Casa Albă Guiyang este patrulată în permanență de zeci de paznici, iar intrarea este interzisă.

De fapt, clădirea este un nou hotel numit Guiyang Art Centre Hotel, parte a Accor Hospitality Group. Dintr-un motiv oarecare, cineva a inventat această poveste că ar fi o vilă privată misterioasă, iar tot mai mulți oameni au răspândit zvonurile, relatează OddityCentral. Acest lucru arată cât de multe știri false circulă cu adevărat în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net