Cât l-a costat pe un român, prezent la EURO 2024, o supă cu găluște la un restaurant din Germania. „Luați-vă mâncare de acasă”

O mulțime de români au mers în Germania să vadă meciurile României la EURO 2024. Însă, se pare că nu toți au avut parte de experiențe plăcute. Un român a rămas surprins de prețul pe care l-a plătit pentru o supă cu găluște la un restaurant local, mărturisind că preparatele comandate au fost foarte scumpe.

Prețul uriaș plătit de un român pentru o supă cu găluște în Germania / foto: arhiva Click!
Prețul uriaș plătit de un român pentru o supă cu găluște în Germania / foto: arhiva Click!

Un român a mers în Germania pentru a susține echipa națională a țării noastre la meciurile Campionatului European, însă a fost șocat de prețurile de acolo. Cât a putut să plătească pentru o supă cu găluște, la un restaurant local?

Ei bine, Mihai a publicat pe Facebook o fotografie cu nota de plată ce a însumat 87.50 euro, adică 450 de lei. Pe lângă alte preparate, românul a mâncat și o supă cu găluște, însă prețul l-a șocat și nici gustul nu l-a dat pe spate. O supă de găluște l-a costat 6.50 euro, ceea ce înseamnă aproximativ 33 de lei.

„E scumpă și proastă rău!”

De asemenea, a mărturisit că dacă mâncarea ar fi fost gustoasă, suma scoasă din buzunar nu ar fi fost o problemă, dar preparatele comandate nu au fost deloc pe placul său. Totodată, i-a sfătuit pe cei care vin în Germania, să își ia mâncare la pachet, deoarece, conform experienței sale, este scumpă și de slabă calitate.

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă, că aici e scumpă și proastă rău! Friptura au răzuit-o de pe fundul tigăii în care au ars-o, salata era de anu’ trecut, cartofii sunt de firmă, dar negri de cât au stat la prăjit! Plus că i-au pus în farfurie cu tot cu ulei.

Clătita este obiect tăietor-înțepător, preparat în martie 2020. Înghețata este bună, ca este italiană! Kaput! Hai, România! Să nu uit: supa arată ca și cum ar fi spălat vasele în ea, iar găluștele ca și cum le-au luat din scurgerea de la duș. Dar bună rău”, a scris românul pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net