Ce pastă de dinți folosea regina Elisabeta. Printre ingrediente conținea zahăr și miere

#Casa Regală a Marii Britanii

Regina Elisabeta, cel mai longeviv monarh din lume și una dintre cele mai faimoase, respectate și de neatins figuri ale secolului trecut, avea o serie de obiceiuri pe care le respecta cu sfințenie. Puțini cunosc faptul că, de fiecare dată, regina se spăla doar cu o anumită pastă de dinți, iar unul dintre parfumurile sale preferate era "L’Heure Bleue de la Guerlain". 

Detalii despre obiceiurile Reginei Elisabeta Foto: GettyImages
Detalii despre obiceiurile Reginei Elisabeta Foto: GettyImages

La ce oră se trezea regina Elisabeta 

Mamă, bunică și străbunică, regina Elisabeta și-a trăit o mare parte din viață în ochii publicului. Chiar și așa, sunt încă multe lucruri puțin știute despre Regina Elisabeta a II-a. Spre exemplu, regina se trezea la ora 7:30 dimineața în fiecare zi, iar servitoarea pornea radioul la programul Today Radio de la BBC 4 în timp ce ea se ridica. Nici mai repede, nici mai târziu.

Nu era trezită de un ceas cu alarmă tradițional, ci de un cimpoier care cântă sub fereastra sa. În timp ce regina se bucura de ceai și biscuiți, servitoarea ei îi pregătea baia și verifica nu numai ca apa să nu fie prea fierbinte sau prea rece, ci și cantitatea de apă din ea.

Care era ceaiul preferat al reginei Elisabeta 

Reginei îi plăcea să-și înceapă ziua cu ceai Earl Grey, fără lapte și zahăr, și cu biscuiți pe care îi consuma în compania corgis-ului ei. Mai apoi lua micul dejun principal în sala de mese privată din Palatul Buckingham. Cele mai des utilizate alimente erau cerealele, iaurtul, pâinea prăjită și marmelada.

Cu ce se spăla pe dinți regina Elisabeta 

Regina Elisabeta respecta o serie de reguli stricte. De fiecare dată, se spăla cu aceeași pastă de dinți. Este vorba despre "Tudor Toothpaste", care conține printre ingrediente zahăr și miere. 

Printre parfumurile sale preferate se număra "L’Heure Bleue de la Guerlain", care este descris de brandul de lux ca fiind „parfumul timpului suspendat”. Parfumul a fost creat pentru prima dată în 1912 și are o notă picantă de citrice cu o notă uscată și pudrată.

Despre Regina Elisabeta a II-a a

 Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Regina a fost o prezență activă de-a lungul întregii sale vieți, ultima apariție fiind la întâlnirea cu noul premier al Marii Britanii, Liz Truss.

96 de ani de viață și 7 decenii de domnie au făcut-o pe Regina Elisabeta a II-a singurul monarh englez pe care majoritatea britanicilor l-au cunoscut vreodată. Regina Elisabeta a II-a a fost martor din primul rând, dacă nu chiar participant la toate transformările care au făcut lumea de azi să fie cea pe care o știm noi. Cu ea, s-s încheiat o eră. În urma ei a rămas multă istorie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net