Cel mai ciudat milionar. Trăiește din gunoaie, dar deține 10 case: „Nu cheltui nici măcar 5 euro pe lună”

Heinz B., un pensionar în vârstă de 80 de ani, din Darmstadt, Hesse, Germania, scotocește prin gunoaie de când se știe, nu are telefon mobil, iar principalele sale cheltuieli majore sunt un laptop și conexiunea la internet. Însă, deși arată ca o persoană nevoiașă fără adăpost, în realitate, este un om bogat. Așadar, Heinz nu este un cerșetor și chiar deține 10 case și mai multe apartamente.

Pensionarul milionar care trăiește din gunoaie / foto: Pexels
Pensionarul milionar care trăiește din gunoaie / foto: Pexels

Heinz B. este un pensionar de 80 de ani din Darmstadt, landul german Hessa. El este considerat cel mai ciudat milionar din Germania și asta deoarece, deși scotocește prin gunoaie, iar singurele resurse pe care le folosește în viața de zi cu zi provin de acolo, de fapt, Heinz este un om bogat și chiar are o avere impresionantă.

Pensionarul preferă să ducă o viață simplă, fără cheltuieli, exploatând gunoiul pe care alții îl aruncă. De altfel, acesta este și modul prin care a reușit să devină milionar. În urmă cu 2 ani, Heinz deținea șapte case, două apartamente și avea economii de 500.000 de euro! Acum mai are doar 15 euro în cont, pentru că tocmai a retras 700.000 de euro pentru a-și cumpăra a 10-a casă, plătind numerar. De asemenea, mai are încă 100.000 de euro în depozite la termen, la o altă bancă, ca să nu piardă dobânda.

„Oamenii sunt risipitori, aruncă atât de mult”

Singurele cheltuieli majore pe care acesta le-a făcut sunt un laptop și abonamentul la internet. În rest, lunar mai plătește mai puțin de 5 euro pe mâncare și cam atât.

Nu cheltui nici măcar cinci euro pe lună pe mâncare. Poate cumpăr puțin ulei pentru prăjit sau ceva, când se termină. Dar cea mai mare parte a alimentelor le găsesc la gunoi. Oamenii sunt risipitori, aruncă atât de mult încât ai putea hrăni o familie întreagă! De exemplu, oamenii cumpără un pachet de cârnați, mănâncă unul și apoi aruncă restul la gunoi”, a spus Heinz, relatează știrileprotv.ro.

Pe lângă veniturile pe care le încasează de la chiriași, Heinz primește și o pensie de 3.600 de euro, acesta activând în trecut ca funcționar superior la un birou de telecomunicații. Bătrânul se plimbă în fiecare zi pe o bicicletă veche, colectând deșeuri voluminoase și alimente aruncate la gunoi. Mai mult decât atât, Heinz consideră că imobiliarele sunt cel mai bun mod de a salva economiile de inflație.

„Acestea își pierd cel mai puțin din valoare în timpul inflației. Sau ați putea cumpăra și un lingou de aur”, a mai spus el. Totodată, în toate casele și apartamentele pe care le deține și le-a dat spre închiriere, pensionarul milionar este cel care se ocupă de toate reparațiile atunci când este cazul.

„Meseriașii cer 55 de euro pe jumătate de oră. Oricum, închirierea nu prea merită - nu poți cheltui atâția bani”. Întrebat cine îi va moșteni averea într-o zi, Heinz a fost sincer: „Nu am nicio idee... Am câțiva veri îndepărtați, dar ei nu pot plăti impozit pe moștenire. Poate că voi da casele chiriașilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net