Conflict într-un restaurant din Italia. Un român nemulțumit de nota de plată a înjunghiat chelnerul și proprietarul localului

Ultima actualizare:

Un incident șocant a avut loc într-un restaurant din Corso del Popolo, Italia, atunci când un român, nemulțumit de nota de plată, a recurs la violență, înjunghiind atât chelnerul cât și proprietarul localului care încerca să își apere angajatul. Atacul a avut loc în plină stradă, iar agresorul a reușit să fugă înainte ca poliția să ajungă la fața locului.

Un român a înjunghiat un chelter și un patron de restaurant. Foto: arhiva.
Un român a înjunghiat un chelter și un patron de restaurant. Foto: arhiva.

Românul a reușit să fugă înainte de sosirea poliției

Românul, aflat în compania unui prieten, a devenit violent după ce i-a fost adusă nota de plată în restaurantul de pe Corso del Popolo. Cuțitul, cu o lamă de 15-20 de centimetri, a fost arma folosită în atacul care a lăsat terasa localului învăluită în haos, cu sticle de băutură împrăștiate și o cârpă îmbibată în sânge, conform stiridiaspora.ro.

Proprietarul localului, Abul Kasan, și vărul său, chelnerul Tarek Rahaman, au fost victimele acestui incident violent. Kasan a fost rănit la frunte, iar Rahaman a suferit o lovitură la mână în urma înjunghierii. Cei doi agresori români au fugit de la fața locului, în timp ce polițiștii au găsit terasa restaurantului distrusă.

Cum a început altercația

Conform relatărilor, altercația a început când cei doi clienți români au refuzat să plătească nota de plată și au intrat într-un conflict cu chelnerul. Kasan, martor la dispută, a încercat să își apere angajatul, moment în care unul dintre clienți a scos un cuțit și i-a atacat. Kasan a reușit să se refugieze în interiorul localului, dar nu înainte ca ușa de sticlă să fie spartă de cuțit.

Proprietarul localului, Abul Kasan, care a fost tratat la spital, a mărturisit că a fost un moment de groază și frică. Incidentul a fost raportat rapid la poliție, iar anchetatorii încearcă să identifice agresorii prin intermediul camerelor de supraveghere din zonă.

Acest episod tragic subliniază vulnerabilitatea comercianților și nivelul de tensiune cu care aceștia se confruntă în activitatea lor zilnică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 copii scoala gradina legume jpeg
3 argumente care te vor convinge că achiziționarea unei mașini nu este necesară dacă locuiești în București jpeg
imperiul roman jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
revolut jpeg
larisa iancu alexandru olaru jpg
Medici doctori coronavirus  coronavirus COVID 19 pandemie spital FOTO Shutterstock
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net