De câți bani are nevoie, în fiecare lună, o românca stabilită în Elveția, pentru a trăi? „Prețurile nu sunt foarte diferite”

O tik-tokeriță din Ucraina a intervievat pe străzile din Elveția o româncă stabilită în această țară, iar întrebarea pe care i-a pus-o a fost de ce sumă de bani are nevoie lunar, pentru a trăi în această țară. Iar românca a mărturisit că îi trebuie undeva între 7.000 și 8.000 de euro, o sumă care în România ar fi una considerabilă.

Românca a spus că îi trebuie 7.000 - 8.000 de euro lunar
Românca a spus că îi trebuie 7.000 - 8.000 de euro lunar

Discuția dintre cele două a avut loc pe străzile din Lausanne, iar românca a vorbit și despre faptul că prețurile alimentelor nu diferă foarte mult, între Elveția și România. Iar atunci când a venit vorba despre ce sumă de bani este necesară lunar pentru a putea trăi în Elveția, românca spus că undeva între 7.000 și 8.000 de euro este ideal.

Atât românca, cât și tik-tokerița din Ucraina au spus că această sumă ar fi una considerabilă, atât în țara noastră, cât și în cea vecină. Cu toate acestea, românca a mărturisit că prețurile la case încă diferă mult, între Elveția și România, potrivit adevarul.ro.

De câți bani este nevoie lunar pentru a putea trăi în Elveția

„Sunteți din Elveția?”, a fost întrebată inițial românca.

„Nu, dar trăiesc aici. Sunt din Balcani”, a spus aceasta.

„De câți bani aveți nevoie pe lună ca să trăiți în Elveția?”, a întrebat mai departe tik-tokerița din Ucraina. Iar la această întrebare, românca a dat un răspuns surprinzător.

„Între 7.000 și 8.000 de euro”, a spus românca. Mai departe, tik-tokerița din Ucraina a mărturisit că această sumă ar fi uriașă în Ucraina.

„Eu sunt ucraineancă. Vreau să vă spun că acești bani despre care vorbiți aici, în Ucraina aș fi putut avea o viață de prințesă. Este la fel și pentru tine?”, a întrebat aceasta.

„Eu sunt din România, dar prețurile nu sunt foarte diferite. Am fost în România săptămâna trecută, iar prețurile sunt aproximativ la fel”, a explicat mai departe românca.

„La fel ca în Elveția?”

„Nu foarte diferite. Pentru achiziționarea unui apartament sigur nu e același preț, dar pentru mâncare suntem cam pe acolo”, a mai explicat românca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net