Decizie fără precedent. Vodca rusească, scoasă de pe rafturile magazinelor

Ultima actualizare:

Întreaga populație a fost martora atacului Rusiei împotriva Ucrainei, din data de 24 februarie. Oameni îngroziți ce fugeau doar cu hainele de pe ei și își lăsau toate lucrurile în urmă, pentru a scăpa de haos, au făcut înconjurul planetei. 

vodka shutterstock 279766289 jpg

Oamenii simpli au sărit în ajutorul cetățenilor și s-au mobilizat pentru a le face suferința mai ușor de suportat.

Nici marile puteri ale lumii nu au rămas indiferente la acțiunile Rusiei și au început să aplice sancțiuni, ce vor afecta, în primu rând economia țării.

Un exemplu este cel din Canada, în care, în semn de protest, magazinele au început să scoată vodca și alte produse rusești din rafturi.

În cea mai populară provincie canadiană, a fost cerută retagerea tuturor produselor rusești de către autoritatea de control a băuturilor alcoolice, ca răspuns la atacurile Rusiei împotriva Ucrainei.

Alte două provincii au anunțat că se alătură sancțiunii

Vodca este extrem de populară în Canada, fiind al doilea cel mai bine vândut produs, după whisky. Canada este printre țările care au anunțat sancțiuni împotriva Rusiei, pentru a limita capacitatea lui Putin de a continua să finanțeze invazia.

Statul Ohio se alătură sancțiunilor

Autoritățile statului american Ohio s-au alăturat celor care sancționează decizia lui Putin. Aceștia au anunțat că vor suspenda achiziția și vânzarea mărcilor de vodcă rusească Green Mark Vodka și Russian Standard Vodka, dar și că o vor scoate de pe rafturi pe cea rămasă. 

Mai multe țări au decis sancționarea Rusiei în urma deciziei de a ataca Ucraina, printre care si România.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) a închis spaţiul aerian al României pentru toate zborurile regulate ale operatorilor înregistraţi în Federaţia Rusă.

„În contextul conflictului din Ucraina, Guvernul României a decis suspendarea ,,Acordului între Guvernul RS România și Guvernul URSS privind transporturile aeriene civile, semnat la București la 22.12.1976”. În consecință, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a emis NOTAM prin care, începând cu ora 15:00, spațiul aerian al României a fost închis pentru toate zborurile regulate, cu sau fără aterizare pe aeroporturile din țară, pentru aeronavele operatorilor înregistrați in Federația Rusă. Excepție de la această măsură fac zborurile umanitare și cele de urgență”, potrivit Autorității Aeronautice Civile Române.

Rusia a reacționat la decizia României și a decis același lucru pentru aeronavele românești.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net