Delir în cluburile din Germania. Nemții au dat petreceri monstru odată cu relaxarea restricțiilor

Ultima actualizare:

Nemții au jubilat de fericire în noaptea de patru martie, care a fost celebrată ca "prima zi de libertate", după doi ani de pandemie. Deși restricțiile vor fi ridicate pe 19 martie, redeschiderea localurilor și socializarea în interior fără mască a oferit puțin din gustul normalității de altă dată

Delir în cluburile din Germania. Nemții au dat petreceri monstru odată cu relaxarea restricțiilor
Delir în cluburile din Germania. Nemții au dat petreceri monstru odată cu relaxarea restricțiilor

Restricțiile anti-Covid din Germania urmează să expire oficial pe 19 martie, așa că până atunci miniștrii au decis să elimine treptat măsurile.

Cancelarul german Olaf Scholz și șefii statelor federale au decis că măsurile de relaxare în Germania vor fi impuse în trei etape, astfel că al doilea set de restricții care a fost ridicat a coincis cu deschiderea barurilor și a cluburilor. 

A doua etapă a relaxării a intrat în vigoare joi, așa că în weekend, nemții au luat cu asalt barurile, restaurantele și discotecile, unde petrecăreții s-au distrat pe cinste. 

Cluburile de noapte s-au redeschis la nivel național, iar intrarea a fost posibilă doar pentru persoanele vaccinate, cele trecute prin boală, sau pentru cei care prezintă un test negativ, notează bild.de

Localurile au fost pline de tineri care, pentru prima dată în doi ani, s-au distrat împreună, au dansat și s-au sărutat, fără teama că riscă contactarea unui virus care a ucis milioane de oameni. 

cluburi germania covid relaxare jpg

„Ne-am săturat atât de mult de petrecerile în casă. Am stat atât de mult timp fără să petrecem în club. Sperăm că nu va mai exista vreodată un astfel de blocaj la nivel social. Totul se simte din nou normal!”, au declarat două tinere de 18 ani. 

club germania relaxare restrictii covid jpg

Cetățenii din Frankfurt au dat start-ul petrecerilor 

În Frankfurt distracția a început din prima seară, de relaxare a restricțiilor. Locuitorii orașului au fost printre cei mai entuziasmați cetățeni care și-au manifestat bucuria în cluburi și baruri. Tinerii au stat la petreceri până dimineața și au dansat pe muzica dj-ilor, care au făcut o atmosferă incendiară. 

,,Clubul este acum a doua «sufragerie» a mea. După o pauză de patru luni, mă bucur să mă întorc aici. E un sentiment eliberator. Să poți petrece din nou fără mască!”, a declarat un DJ din cluburile care au găzduit o petrece monstru.

image

Barmanii prepară din nou băuturile cu alcool pentru clienții însetați, după o pauză de doi ani în care industria HoReCa a avut de suferit. Una dintre barmanițe spune că într-o singură seară se vând 90 de sticle de vodcă.

„Este un sentiment extraordinar de libertate să fii în sfârșit din nou în spatele tejghelei. Relaxarea era de mult așteptată”, spune Medina Ademi (25 de ani).

image

„Este minunat să revăd în sfârșit oaspeți exuberanți și veseli! Un pic de normalitate revine!”, declară Melina (25 de ani), barman, la Karlson Club în Frankfurt.

image

Patronul clubului Gibson a dezvăluit că sute de clienți au călcat pragul localului încă din prima seară de relaxare a restricțiilor și că vânzările au mers bine. 

„A fost grozav și m-am simțit ca înainte. Bună dispoziție! În trecut, oaspeții trebuiau să se încălzească puțin mai întâi, dar astăzi lucrurile chiar merg bine din primul minut. Sâmbătă am avut în jur de 800 de oaspeți”, a declarat acesta. 

image

În Hanovra, oamenii au stat la o coadă de 150 de metri pentru a intra în celebrul club Baggi. Patronul clubului a declarat că niciodată clienții nu s-au arătat atât de dornici să se distreze în local, astfel că au pus în dificultate până și circulația rutieră. 

image

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net