Imagini dramatice cu un tată care își cară pe brațe copilul de doi ani mort

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Pe fondul invaziei Rusiei în Ucraina, mai multe clădiri sunt atacate de către soldații ruși, iar victimele civile se prezintă în fiecare zi la spitalele ce au rămas neatacate.

Mariupol / Twitter
Mariupol / Twitter

Printre victimele recente, cea mai tânără pierdere e a unui băiat de 18 luni ce și-a pierdut viața în urma unui bombardament. Acesta este momentul în care părinții ucraineni îndurerați ai unui băiat de 18 luni s-au grăbit la spital plângând pentru fiul lor, după ce copilul a fost ucis de bombardamentele rusești, în timp ce forțele invadatoare ale lui Putin și-au petrecut încă o zi bombardând civili ucraineni. Aproximativ cel puțin 8 persoane și-au pierdut, ieri, viața.

Un copil de 18 luni și-a pierdut viața în războiul din Ucraina

Băiatul de 18 luni pe nume Kirill a fost rănit mortal în orașul Mariupol, din sudul Ucrainei, după ce forțele ruse au bombardat cel de-al doilea oraș al țării, la doar câteva minute după încetarea focului convenită sâmbătă. 

Mama devastată a lui Kirill, Marina Yatsko, și iubitul ei, Fedor, au fost văzuți mai târziu îndurerați în timp ce îmbrățișau trupul neînsuflețit al fiului lor așezat pe o targă în orașul asediat.   

Iar ieri, în unele dintre cele mai îngrozitoare scene ale războiului de până acum, trupurile celor uciși în atacul cu mortare au fost văzute zăcând nemișcate pe un drum.

Alături de ei erau valize strânse înainte de ceea ce sperau să fie o călătorie către siguranță. Printre bagaje era chiar și un transportator de animale de companie.

Trei membri ai aceleiași familii s-au numărat printre cei uciși în atacul forțelor lui Vladimir Putin asupra Irpin, un oraș

Olena Zelenska a spus pe Instagram că rușii au ucis copii ucraineni de când forțele lui Putin au invadat pe 24 februarie.

Ea a cerut Alianței Nord-Atlantice / NATO să implementeze o zonă interzisă de zbor deasupra Ucrainei pentru a „salva copiii noștri, pentru că mâine îi va salva pe ai tăi”.

De asemenea, aceasta a spus: „Ocupanții ruși ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic

În a 11-a zi a conflictului, bărbați, femei și copii au fost vizați inutil, iar cartierele lor au fost reduse în ruine.", potrivit Dailymail

Aproape 1.000 de copii au fost răniți, potrivit guvernului ucrainean, în timp ce 331 de civili, inclusiv cel puțin 28 de copii, au fost uciși de forțele ruse.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net