Gestul f─âcut de Familia Regal─â a Marii Britanii, pentru refugia╚Ťii din Ucraina

Discre╚Ťia specific─â Familiei Regale a Marii Britanii a fost ÔÇ×tr─âdat─âÔÇŁ din nou, dup─â ce surse apropiate monarhiei au dezv─âluit presei detaliile unor activit─â╚Ťi caritabile care ar fi trebuit s─â r─âm├ón─â secrete.

Regina Elisabeta a II a (9) jpg
Regina Elisabeta sus╚Ťine refugia╚Ťii din Ucraina

Publica╚Ťia Mirror relateaz─â faptul c─â membrii Familiei Regale nu au r─âmas indiferen╚Ťi la drama tr─âit─â de refugia╚Ťii ucraineni, ajun╚Öi pe t─âr├ómurile britanice.

Ac╚Ťiuni caritabile discrete

Ace╚Ötia ÔÇ×au deschis u╚ÖileÔÇŁ propriet─â╚Ťilor de╚Ťinute ╚Öi au primit civili din Ucraina, fugi╚Ťi din ╚Ťara natal─â din calea invadatorilor ru╚Öi.

Cite╚Öte ╚Öi: Regina Elisabeta a II-a, apari╚Ťie surpriz─â la Jubileul de Platin─â, pentru un spectacol de gal─â fulminant

Ace╚Ötia au dorit ca ac╚Ťiunile lor s─â r─âm├ón─â anonime ╚Öi s─â se implice, a╚Öa cum o fac ╚Öi al╚Ťi britanici care au s─ârit ├«n ajutorul refugia╚Ťilor din Ucraina.

Au donat și bani

Mai mult, membrii Casei Regale ar fi contribuit ╚Öi cu bani la bun─âstarea refugia╚Ťilor, care au ajuns ├«n Anglia cu c├óteva lucruri.

Se pare c─â monarhia ar avea ├«n derulare proiecte ample, ├«ns─â, dorin╚Ťa de a p─âstra secret─â orice asociere ├«i ├«mpiedic─â pe oficiali s─â ofere detalii, informa╚Ťiile fiind aflate prin surse anonime.

Cite╚Öte ╚Öi: Regina Elisabeta, scrisoare emo╚Ťionant─â din copil─ârie. Ce le-a spus p─ârin╚Ťilor

Aparent, ar fi f─âcut dona╚Ťii chiar Regina Elisabeta, Charles ╚Öi Camilla ╚Öi chiar cuplul William ╚Öi Kate prin intermediul Comitetului pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â, din Marea Britanie.

De altfel, un num─âr de 15 ONG-uri britanice au str├óns pentru refugia╚Ťii din Ucraina peste 300 de milioane de lire sterline.

Regina a purtat haine în culorile steagului Ucrainei

Regina Elisabeta a indicat, subtil, sprijinul fa╚Ť─â de situa╚Ťia tragic─â din Ucraina, c├ónd, ├«n c├óteva situa╚Ťii a purtat haine ├«n culorile drapelului ucrainean. Surse apropiate Familiei Regale au spus c─â asemenea lucruri nu sunt ÔÇ×sc─âp─âriÔÇŁ ╚Öi ca niciodat─â nu se petrec ├«nt├ómpl─âtor.

stanga
dreapta
regina elisabeta
Regina Elisabeta jpg
regina elisabeta
kate middleton william regina elisabeta jpg
1 regina elisabeta jpg jpeg
elisabeta a II-a

Al╚Ťi membri ai Familiei Regale, ├«ns─â, au vorbit deschis despre faptul c─â sunt al─âturi de refugia╚Ťii din Ucraina ╚Öi de cei r─âma╚Öi ├«n ╚Ťara r─âscolit─â de r─âzboi.

V─ârul reginei, de exemplu, Prin╚Ťul Michael de Kent a renun╚Ťat ├«n mod public, ├«n semn de protest, la o decora╚Ťia ÔÇ×Ordinul PrietenieiÔÇŁ, primit─â din partea Rusiei.

Cite╚Öte ╚Öi: Donald Trump, afirma╚Ťii bizare despre Regina Elisabeta

 ├Än cadrul unei vizite la Centrul Cultural ucrainean, din lun amartie, Prin╚Ťul William a declarat c─â ÔÇ×Genera╚Ťia noastr─â este str─âin─â de asemenea situa╚Ťii petrecute ├«n Europa. V─â sus╚Ťinem ╚Öi ne g├óndim la voiÔÇŁ, f─âc├ónd o aluzie la perioada mare de timp trecut─â de la ultima confruntare major─â de pe continent, Al Doilea R─âzboi Mondial.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
hurghada rechini JPG
iolanda anamaria babau jpg