Fetița de 7 ani care a cântat într-un buncăr din Ucraina, vedeta unui concert din Polonia. Povestea incredibilă a «privighetorii din Kiev»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Amelia, fetița de 7 ani care a cântat „Let it Go” într-un buncăr din Kiev, și-a împlinit visul de a cânta pe o scenă mare. Puștoaica, refugiată împreună cu fratele ei în Polonia, a cântat imnul Ucrainei pe un stadion din Lodz la un cocert caritabil.

image

Dintr-un buncăr din Kiev, pe un stadion din Lodz. Duminică, micuța Amelia Anisovych a cântat imnul ucrainean pe stadionul din Lodz, Polonia, unde a fost organizat un concert de strângere de fonduri pentru ucraineni, la aproape o lună de la începutul invaziei ruse.

Îmbrăcată într-o rochie tradițională ucraineană, albă cu broderie florală, fata a fost aplaudată călduros la finalul spectacolului, înainte ca pe ecranul din spatele ei să apară numele orașelor ucrainene.

First 7 year old Amelia Anisovych became popular by singing in the bomb shelter for people around. Now she's opened a charity event in Poland for Ukraine performing national anthem pic.twitter.com/uWyD1LXYbz

— Iuliia Mendel (@IuliiaMendel) March 21, 2022

Amelia, în vârstă de 7 ani, a cucerit o lume întreagă după ce a interpretat ”Let it God” din desenul animat „Regatul de gheață”, într-un buncăr din Kiev unde se refugiase împreună cu familia.

Filmulețul cu Amelia cântând în buncăr a făcut înconjurul internetului la începutul lunii martie, după ce a fost ditribuit de o prietenă a mamei Ameliei. „Toată lumea a lăsat deoparte ceea ce făcea și a ascultat melodia acestei fetițe încântătoare. Nici măcar bărbații nu și-au putut reține lacrimile.”

„Exersez în fiecare zi, dimineața, după-amiaza și seara. Visul meu a fost întotdeauna să cânt”, a declarat fetița pentru BBC la scurt timp după sosirea ei în Polonia.

Citește și: Poveste fix din basme! O bunicuță și-a așteptat invadatorii cu plăcinte otrăvite

Părinții Ameliei au rămas la Kiev

„Întotdeauna am știut că Amelia este foarte talentată”, a spus mama ei. Aceasta din urmă și soțul ei au rămas la Kiev și și-au încredințat copiii, Amelia și fratele ei mai mare de 15 ani, bunicii lor, cu care aceștia locuiesc acum ca refugiați, în Polonia.

„Aș fi foarte fericită să fiu cu mama și tatăl meu la Kiev, desigur”, a explicat micuța, mulțumind „celor care au apreciat” cântecul ei.

Citește și: Eroina din Ucraina. Cum a salvat o profesoară 30 de copii orfani

Interpretarea ei a fost remarcată și de actrița și cântăreața americană Idina Menzel, care cântă în versiunea originală a desenului animat: „Te vedem. Chiar te vedem”, a scris ea pe Twitter, cu două inimioare albastre și galbene, culorile drapelului ucrainean.

Little girl singing "Let it go" in a shelter#UkraineRussianWar #Ukraine #UkraineUnderAttack pic.twitter.com/6gfcUoiwJJ

— Ankita Jain (@Ankita20200) March 6, 2022

„Eu și soțul meu am scris acest cântec, parte dintr-o poveste de familie vindecătoare. Felul în care îl cânți este ca un truc magic care răspândește lumina inimii tale și vindecă pe toți cei care o aud. Continuați să cântați! Ascultăm!”, a adăugat Kristen Anderson-Lopez, compozitoarea piesei, recompensată cu un Oscar pentru cea mai bună melodie originală în 2014.

Dear Little Girl with the beautiful voice,My husband and I wrote this song as part of a story about healing a family in pain. The way you sing it is like a magic trick that spreads the light in your heart and heals everyone who hears it. Keep singing! We are listening! https://t.co/j8CnDSNJw8

— Kristen Anderson-Lopez (@Lyrikris10) March 7, 2022

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net