Gemene identice, acuzate că au schimbat locurile, după ce una și-a ucis copiii minori. „Cred că unul dintre băieți suspectează ceva, dar...”

Două gemene cu trăsături identice din SUA sunt acuzate că au schimbat locurile după ce una dintre ele a provocat un accident în care au murit doi copii.

Wilma Miller și Irma Miller 11 ani, alături de mama lor / foto: Olmsted County Sheriffs Office
Wilma Miller și Irma Miller 11 ani, alături de mama lor / foto: Olmsted County Sheriffs Office

Poliția a investigat intens acest caz, încercând să pună cap la cap toate detaliile înainte de a aduce acuzațiile. Cu toate acestea, conform unui expert citat de New York Post, dovezile pot să nu fie atât de solide pe cât s-ar fi așteptat autoritățile.

Procurorii afirmă acum că Samantha Jo Petersen era la volan în data de 25 septembrie 2023, când mașina ei a intrat în coliziune cu o trăsură trasă de cai, soldată cu moartea a doi copii și rănirea altora doi.

În ciuda acestor fapte, la locul accidentului, pe scaunul șoferului a fost găsită sora ei geamănă identică, Sarah Beth Petersen, care și-a asumat responsabilitatea. Autoritățile suspectează că cele două au schimbat locurile între ele înainte de sosirea poliției.

Victimele, doi copii în vârstă de 7 și 11 ani 

Victimele accidentului au fost Wilma Miller, în vârstă de 7 ani, și Irma Miller, în vârstă de 11 ani, iar doi dintre frații acestora, în vârstă de 9 și 13 ani, au fost răniți. Se pare că Samantha avea permisul de conducere expirat și nu avea asigurare pentru mașină.

Șeriful John DeGeorge a declarat presei locale în luna februarie că au fost depuse numeroase acuzații împotriva surorilor, după o investigație îndelungată care a scos la iveală anumite incoerențe suspecte.

Potrivit autorităților, Sarah a ajuns la locul accidentului puțin înaintea sosirii primului agent de poliție, ceea ce le-a permis să creeze o poveste în care ea își asumă vina, încercând astfel să inducă ancheta în eroare. Când poliția a ajuns, ea le-a declarat agenților că ea era șoferul și că a lovit trăsura.

Mama copiilor consumase droguri

Presupunerea este că surorile au făcut acest schimb de identitate deoarece Samantha consumase droguri la momentul accidentului și se temea că va fi trimisă la închisoare, conform documentelor instanței.

În timpul unui interogatoriu, un ofițer și-a uitat reportofonul deschis pe masă și a părăsit sala, astfel că înregistrarea a surprins o conversație între Samantha Petersen și sora sa, în care aceasta din urmă spunea: „Cred că unul dintre băieți suspectează ceva, dar chiar nu-mi pasă... nu ar putea să știe vreodată diferența dintre noi două".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net