Kate Middleton, «cameleonul» rochiilor de lux. Ce branduri de fiță a îmbrăcat Ducesa

William și Kate au ascultat relatări sfâșietoare ale copiilor supraviețuitori în timp ce s-au alăturat celor îndoliați de la Westminster Abbey, în timp ce Marea Britanie își amintește de cele 72 de victime ale Turnului Grenfell care au murit astăzi în urmă cu cinci ani.

Kate și William, la cinci ani de la incendiul din Turnul Grenfell

Prințul William și Kate Middleton au ascultat poveștile sfâșietoare ale copiilor ce au supraviețuit incendiului din Turnul Grenfell, unde au murit peste 72 de persoane. 

Te-ar mai putea interesa și: Imagini superbe cu proprietatea! Aici se mută Kate și William pentru a fi mai aproape de regină!

Ducele și Ducesa de Cambridge au stat alături de supraviețuitorii incendiului ce a avut loc în urmă cu cinci ani, din vestul Londrei. În urma incidentului, 72 de persoane au decedat, iar peste 70 de victime au suferit răni grave.

La evenimentul comemorativ au participat și parlamentari, printre care și Theresa May, care era prim-ministru în momentul în care tragedia a avut loc. 

Alături de Prințul William, Kate Middleton a depus o coroană de flori la Turnul Grenfell, pentru a marca comemorarea a cinci ani de la incendiul care a îngrozit Regatul Unit. 

Citește și: Kate şi William vor mai multă libertate?

Kate Middleton, schimb de culori 

La evenimentul comemorativ, Kate a purtat o rochie albă, dar anterior, la un eveniment regal, albastru a fost culoarea pe care a purtat-o, pe care o îmbracă de câte ori are ocazia. 

La Garter Day, care a avut loc la Castelul Windsor, Ducesa a avut o apariție clasic-șic, unde a purtat o rochie de un albastru vibrant, cu accesoriile necesare încât să aibă un adevărat outfit de invidiat. 

Ducesa, în vârstă de 40 de ani, a ales o rochie-haină creată de Alexander McQueen, pe care a decis să o completeze cu o pălărie fascinator, care valorează pe puțin 560 de lire sterline. 

Pentru accesorii, Ducesa a optat pentru o pereche de cercei cu diamante și pietre albastre, pe care i-a asortat cu o pereche de pantofi în ton, de la Aquazzura, care valorează pe puțin peste 800 de lire sterline.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net