Măsuri fără precedent ale SUA împotriva Rusiei! E o lovitură grea pentru oligarhii ruși

Rusia nu va mai putea exporta ├«n SUA produse-cheie, precum vodca, diamantele industriale sau fructele de mare, ╚Öi nu va mai putea importa din SUA bunuri de ultim─â genera╚Ťie.

joe biden vladmir putin
Joe Biden a anun╚Ťat m─âsuri dure ├«mpotriva Rusiei conduse de Vladimir Putin

Este o decizie f─âr─â precedent a administra╚Ťiei americane ├«n contextul r─âzboiului din Ucraina. Iar pre╚Öedintele american Joe Biden a precizat c─â nu sunt ultimele m─âsuri de acest fel pe care le va lua.

Joe Biden a emis vineri un ordin executiv prin care blocheaz─â importurile de produse ruse┼čti cheie, ├«ntre care se reg─âsesc vodca, diamantele industriale ┼či fructele de mare, ┼či interzice exporturile de bunuri de ultim─â genera┼úie c─âtre Rusia, transmite CNBC, citat de Adev─ârul.

Aceast─â ac┼úiune va bloca venituri ruse┼čti de peste 1 miliard de dolari ┼či, de asemenea, va transmite mesajul c─â cet─â┼úenii americani nu ÔÇŁsubscriuÔÇŁ r─âzboiului pe care pre┼čedintele Vladimir Putin l-a provocat ├«n Ucraina, a spus Casa Alb─â ├«ntr-o not─â informativ─â.

SUA nu va mai exporta articole de lux în Rusia

Acela╚Öi ordin ├«mpiedic─â SUA s─â mai trimit─â ÔÇŁarticole de luxÔÇŁ c─âtre oricine din Rusia. ├Än categoria ÔÇŁarticolelor de luxÔÇŁ intr─â ceasurile ┼či hainele de ultim─â genera┼úie, bijuteriile, b─âuturile alcoolice de top ┼či vehiculele de lux.

Este vorba, a╚Öadar, despre produse esen╚Ťiale pentru stilul de via╚Ť─â opulent al oligarhilor ru┼či.

Joe Biden: ÔÇŁPutin este agresorul ┼či Putin trebuie s─â pl─âteasc─â pre┼úulÔÇŁ

Noile restricţii pentru exporturi sunt evaluate la aproape 550 de milioane de dolari pe an, a spus Casa Albă.

ÔÇŁNu sunt ultimii pa┼či pe care ├«i facem. Putin este agresorul ┼či Putin trebuie s─â pl─âteasc─â pre┼úulÔÇŁ, a spus Biden ├«ntr-un discurs sus┼úinut la Casa Alb─â vineri diminea┼ú─â.

Casa Alb─â a dezv─âluit ultimii pa┼či pentru a pedepsi Moscova pentru invadarea Ucrainei dup─â ce Biden a cerut SUA s─â revoce statutul comercial al Rusiei de ÔÇŁna┼úiunea cea mai favorizat─âÔÇŁ, deschiz├ónd u┼ča noilor tarife d─âun─âtoare.

Este a┼čteptat ca Uniunea European─â ┼či Grupul celor mai dezvoltate ┼čapte na┼úiuni ale lumii s─â adopte m─âsuri asem─ân─âtoare.

Pre┼čedintele rus Vladimir Putin a spus vineri, cu ocazia ├«nt├ólnirii cu omologul s─âu din Belarus, c─â negocierile dintre Moscova ┼či Kiev au ├«nregistrat unele progrese, dar nu a oferit detalii despre acestea.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg