Misterul care a uimit întreaga Europă. Ce a provocat cutremurele de la Cannes

Un fenomen misterios petrecut în faimosul oraș de pe Riviera Franceză, Cannes, a uimit întreg continentul. Mai precis, în această săptămână, două cutremure au fost simțite de-a lungul orașului, iar cauza acestora pare să fi stârnit o mulțime de controverse. O explozie misterioasă ar fi provoat cele 2 cutremure.

Cutremurele nu au fost înregistrate pe niciun seismograf
Cutremurele nu au fost înregistrate pe niciun seismograf

Orașul Cannes a fost, de curând, gazda faimosului Festival de Film, unde și-au făcut apariția cele mai sonore nume din industria cinematografică. Însă, se pare că orașul de pe Riviera Franceză dorește să mai rămână în lumina reflectoarelor, deoarece un fenomen misterios a captat imaginația întregului continent. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, 2 cutremure ar fi avut loc în jurul orei locale 17:00, miercurea trecută. Iar dacă vă întrebați de ce un fenomen aparent banal provoacă atâta uimire? Ei bine, motivul vă va uimi! Se pare că aparatele de monitorizare seismică din zonă nu au înregistrat niciun cutremur!

Deși populația din orașul francez a simțit cum pământul de sub ei s-a zguduit la fel ca la un cutremur, specialiștii spun că aparatele lor nu au înregistrat nicio activitate seismică! Chiar autoritățile locale au confirmat că nici Biroul Central Francez de Seismologie, nici Géoazur nu au identificat niciun cutremur în zonă! Desigur, acest fenomen a stârnit confuzia populației, care încearcă să găsească o explicație.

Cutremurele nu au fost înregistrate pe niciun seismograf

După cum ne putem deja imagina, Internetul s-a aprins imediat cu zvonuri și indignare, toți cei din orașul francez încercând să găsească o explicație pentru ce au simțit. Consensul internauților pare a fi că cele 2 „cutremure” ar fi fost cauzate de către o explozie puternică, însă nu se știe care ar fi putut fi cauza acesteia.

Unii internauți suspectează activitatea militară din zonă, ori un posibil avion supersonic care ar fi putut depăși viteza sunetului. Deși au trecut atâtea ore de la incident, ancheta oficială a autorităților nu a produs niciun rezultat, iar încă nu se știe care ar fi fost cauza cutremurelor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net