Nu te mai poți bucura de o vacanță de vis în destinația preferată a românilor! Tot mai mulți turiști cad victime ale hoților din Grecia

Vacanțele în Grecia nu mai sunt ce au fost! Turiștii nu se mai pot relaxa ca în anii trecuți, căci acum stau cu grijă că pot rămâne fără obiectele de valoare. Nu puțini sunt românii care cad victime ale hoților. Recent, pe un grup de Facebook, o româncă a povestit cum a surprins, într-o parcare cu plată, un tânăr care încerca să deschidă portierele mașinilor. De asemenea, o altă româncă, care și-a parcat mașina într-un loc sigur, s-a trezit și ea fără oglindă.

Tot mai mulți turiști cad victime ale hoților din Grecia / foto: Pixabay
Tot mai mulți turiști cad victime ale hoților din Grecia / foto: Pixabay

„Există hoți/spărgători de mașini în Grecia”

Pe un grup de călătorii de pe Facebook, Forum Grecia, o româncă a tras un semnal de alarmă în privința hoților din localitatea Uranopoli, Grecia. Potrivit acesteia, un tănăr a încercat, într-o parcare cu plată, să deschidă portierele mașinilor, iar ulterior a fugit cu un autoturism cu numere de București.

Bună dimineața! În această postare vreau sa vă atenționez, doar, cu toate că se știe deja că există hoți/spărgători de mașini în Grecia. S-a întâmplat ieri, în parcarea cu plată, adică împrejmuite și cu barieră, din Ouranopoli. Era un tânăr care «plimba » un câine de talie mică, prin parcare, încercând toate portierele mașinilor parcate acolo. Soțul meu l-a surprins făcând acest lucru la mașina noastră, l-a apostrofat, normal, iar tânărul cel elegant l-a lovit în cap cu lesa câinelui”, a scris femeia.  

De asemenea, românca a precizat că tânărul era așteptat de o domnișoară, într-o Tesla albă cu număr de București, care „a început să strige: «ce-ai domne, cu el?!!!», repetând de mai multe ori, ca și când soțul l-ar fi agresat, după care și-au luat zborul urgent.”  

„Ne-a fost furată oglinda de la mașină”

De altfel, o altă româncă a scris și ea pe un alt grup de Facebook, Forum Halkidiki, că, în timp ce se relaxa și se bucura de soare pe plaja Armenistis, lăsându-și mașina aproape de ghereta unde se plătește taxa de acces, s-a trezit că i-a fost furată oglinda. Totodată, a precizat că, deși merge de 9 ani în Grecia în vacanțele de vară, este pentru prima oară când are parte de o astfel de experiență. 

Atenție la plaja Armenistis, pentru că ne-a fost furată oglinda de la mașină”, a atenționat ea. 

Bine că nu v-a furat mașina”, „O găsești duminică în Vitan”, „Altora li s-a furat mașina cu totul pe-acolo”, „Inscripționați numărul mașinii pe ele, după ce am rămas de câteva ori fără ele, le-am inscripționat”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Și nu sunt singurele care au tras un semnal de alarmă în ceea ce privește hoții din Grecia. Tot mai mulți turiști români s-au plâns anul acesta că au rămas fără obiecte de valoare, printre  care și actele de identitate, ori că au găsit vandalizate mașinile sau le-au fost furate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
atacatorul de la parlament jpg
pisică  foto   Shutterstock jpg
Masina si motocicleta de politie in trafic seara   Foto Daniel Guță ADEVĂRUL JPG
femeie haine dulap shutter jpg
victor rebengiuc faleze de nisip jpg
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net