Paciente anesteziate și agresate sexual, de un asistent medical, în Marea Britanie

Un caz desprins, parcă, din cele mai proaste filme de groază este judecat de magistrații Curții din Sheffield. Asistentul medical Paul Grayson, 51 de ani, a comis o serie de abuzuri sexuale asupra unor paciente.

Asistentul a pledat vinovat pentru cele 23 de acuzații primite
Asistentul a pledat vinovat pentru cele 23 de acuzații primite

Opinia publică din Marea Britanie este șocată și scandalizată, pe măsură ce apar noi detalii ale abuzurilor comise de asistentul medical judecat, în aceste zile, în orașul Sheffield.

A recunoscut toate acuzațiile aduse

Angajat la Spitalul Royal Hallamshire, Grayson, un veritabil prădător sexual cu o minte bolnavă a profitat de mai mulți pacienți, monstrul având și înclinații spre pedofilie.

Acesta a pledat vinovat după ce s-a dovedit că a pipăit în zone intime și a filmat clipuri indecente cu paciente aflate sub anestezie, după diverse intervenții chirurgicale, anunță Daily Mail.

Citește și: Delia, dezvăuiri despre abuzurile profesorilor din liceu. Ce păţeau elevele

Au fost deja identificate patru paciente, iar Grayson a recunoscut faptul că a realizat și a deținut imagini interzise cu copii.

Își filma colegele în toaleta spitalului

Nici colegele lui nu au scăpat de obsesia bolnavă a acestuia. Cinci dintre ele au fost pândite și filmate în timp ce își făceau nevoile la toaleta spitalului.

Conșient de gravitatea faptelor, agresorul ar fi plâns pe întreaga durată a audierilor, asupra sa existând 23 de acuzații privind infracțiuni care implică agresiune sexuală și faptul că a pândit și a filmat adulți sau copii în situații indecente.

Filmată încă de când era copil

O cunoștință de sex feminin a agresorului este denunțătoarea acestuia, după ce ea însăși a fost filmată. Femeia a fost curioasă să vadă ce a surprins individul și așa a descoperit, pe o memorie externă, întreaga arhivă a asistentului.

Citește și: Viorica Vodă, după mărturiile de la Gala Gopo: «Am fost întâmpinată cu sarcasm, cu ironii, cu ipocrizie»

De altfel, denunțătoarea se știa cu agresorul încă de când era copil și nu mică i-a fost mirarea să descopere că bestia avea imagini indecente cu ea, încă din acea perioadă.

Paul Grayson este angajat al spitalului de la mijlocul anilor 90.

Arestat din 2020

Arestat încă din decembrie 2020, asistentul medical ar urma să fie condamnat săptămâna această, după ce judecătorul cazului a spus că trebuie să evalueze foate atent toate detaliile, însă, l-a asigurat pe agresor că nu va avea parte de o sentință prea blândă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net