Paciente anesteziate și agresate sexual, de un asistent medical, în Marea Britanie

10 mai 2022

Un caz desprins, parc─â, din cele mai proaste filme de groaz─â este judecat de magistra╚Ťii Cur╚Ťii din Sheffield. Asistentul medical Paul Grayson, 51 de ani, a comis o serie de abuzuri sexuale asupra unor paciente.

coronavirus asistent doctor shutterstock 1670822194 jpeg
Asistentul a pledat vinovat pentru cele 23 de acuza╚Ťii primite

Opinia publică din Marea Britanie este șocată și scandalizată, pe măsură ce apar noi detalii ale abuzurilor comise de asistentul medical judecat, în aceste zile, în orașul Sheffield.

A recunoscut toate acuza╚Ťiile aduse

Angajat la Spitalul Royal Hallamshire, Grayson, un veritabil pr─âd─âtor sexual cu o minte bolnav─â a profitat de mai mul╚Ťi pacien╚Ťi, monstrul av├ónd ╚Öi ├«nclina╚Ťii spre pedofilie.

Acesta a pledat vinovat dup─â ce s-a dovedit c─â a pip─âit ├«n zone intime ╚Öi a filmat clipuri indecente cu paciente aflate sub anestezie, dup─â diverse interven╚Ťii chirurgicale, anun╚Ť─â Daily Mail.

Cite╚Öte ╚Öi: Delia, dezv─âuiri despre abuzurile profesorilor din liceu. Ce p─â┼úeau elevele

Au fost deja identificate patru paciente, iar Grayson a recunoscut faptul c─â a realizat ╚Öi a de╚Ťinut imagini interzise cu copii.

Își filma colegele în toaleta spitalului

Nici colegele lui nu au scăpat de obsesia bolnavă a acestuia. Cinci dintre ele au fost pândite și filmate în timp ce își făceau nevoile la toaleta spitalului.

Con╚Öient de gravitatea faptelor, agresorul ar fi pl├óns pe ├«ntreaga durat─â a audierilor, asupra sa exist├ónd 23 de acuza╚Ťii privind infrac╚Ťiuni care implic─â agresiune sexual─â ╚Öi faptul c─â a p├óndit ╚Öi a filmat adul╚Ťi sau copii ├«n situa╚Ťii indecente.

Filmată încă de când era copil

O cuno╚Ötin╚Ť─â de sex feminin a agresorului este denun╚Ť─âtoarea acestuia, dup─â ce ea ├«ns─â╚Öi a fost filmat─â. Femeia a fost curioas─â s─â vad─â ce a surprins individul ╚Öi a╚Öa a descoperit, pe o memorie extern─â, ├«ntreaga arhiv─â a asistentului.

Cite╚Öte ╚Öi: Viorica Vod─â, dup─â m─ârturiile de la Gala Gopo: ┬źAm fost ├«nt├ómpinat─â cu sarcasm, cu ironii, cu ipocrizie┬╗

De altfel, denun╚Ť─âtoarea se ╚Ötia cu agresorul ├«nc─â de c├ónd era copil ╚Öi nu mic─â i-a fost mirarea s─â descopere c─â bestia avea imagini indecente cu ea, ├«nc─â din acea perioad─â.

Paul Grayson este angajat al spitalului de la mijlocul anilor 90.

Arestat din 2020

Arestat ├«nc─â din decembrie 2020, asistentul medical ar urma s─â fie condamnat s─âpt─âm├óna aceast─â, dup─â ce judec─âtorul cazului a spus c─â trebuie s─â evalueze foate atent toate detaliile, ├«ns─â, l-a asigurat pe agresor c─â nu va avea parte de o sentin╚Ť─â prea bl├ónd─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg