Roman Abramovic a fost otrăvit în timpul negocierilor dintre Rusia și Ucraina! Detalii neștiute de la masa tratativelor

Ultima actualizare:

Roman Abramovici, patronul clubului sportiv Chelsea, ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor dintre Ucraina și Rusia. 

Roman Abramovici a fost ținta unei tentative de otrăvire Sursă foto: Profimedia
Roman Abramovici a fost ținta unei tentative de otrăvire Sursă foto: Profimedia

Roman Abramovici se numără printre oligarhii care au avut de suferit în urma războiului dintre Rusia și Ucraina. Patronul echipei Chelsea a participat la o rundă de negocieri între Rusia și Ucraina, iar la scurt timp a acuzat stări similare celor avute în cazul otrăvirii. Informația a fost făcută publică de către publicația Daily Mail.

Se pare că Abramovici nu a fost singurul participant la negocieri care a prezentat o simptomatologie specifică otrăvirii, ci și alți doi oficiali veniți la masa tratativelor din partea Ucrainei. 

Oligarul rus, dar și alți doi participanți la negocieri au acuzat mai multe simptome care corespund otrăvirii, precum ochi roșii, dureri și probleme ale pielii de pe față și de pe mâini.

Vezi și: Unde se ascunde fosta soție a lui Roman Abramovic

Un reprezentant al lui Abramovici a confirmat pentru BBC că oligarhul a suferit simptomele raportate, dar a refuzat să ofere alte detalii. Experții în arme chimice au spus că doza și tipul de element toxic folosit în atacul din 3 martie au fost „probabil insuficiente pentru a provoca daune care pun viața în pericol” și intenționau în schimb „să sperie victimele, nu să provoace daune permanente”.

După atacul Rusiei asupra Ucrainei, Marea Britanie a impus sancțiuni lui Abramovici, care a fost proprietarul lui Chelsea timp de aproape 20 de ani. Echipa din vestul Londrei este acum de vânzare și se află în prezent în plin proces de licitație. Abramovici s-a angajat să anuleze datoria de 1,5 miliarde de lire sterline a lui Chelsea, iar frenezia licitațiilor pentru club ar putea dura o perioadă lungă de timp, conform specialiștilor. 

Citește și: Fiica oligarhului rus Roman Abramovic trăiește în lux, deși tatăl ei a fost sancționat aspru

Roman Abramovic avea o viață de vis până acum o lună jumătate. Conturile sale bancare erau pline, deținea ambarcațiuni de lux și avioane private, iar traiul său se desfășura la Londra.

După izbucnirea războiului, averea lui Abramovic a suferit o lovitură puternică, iar oligarhul a primit sancțiuni dureroase. Fiica sa și-a exprimat public dezacordul privind războiul din Ucraina, iar Abramovic a fost nevoit să renunțe la rolul de patron al Chelsea.

Chiar el a anunțat la acea vreme decizia de a renunța la conducerea clubului sportiv. „Cred că Fundația este, în aceste momente, în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de club, jucători, staff și fani”.

Miliardarul rus a declarat că le oferă administratorilor fundației caritabile a lui Chelsea administrarea și îngrijirea clubului de fotbal Chelsea FC, însă momentan nu a fost numit oficial un alt patron. 

A reușit să-și salveze o parte de bunuri de sancțiuni, însă stresul prin care a trecut și-a pus amprenta asupra sa. Oligarhul a îmbătrânit subit, a albit, iar oboseala îi poate fi citiă cu ușurință pe chip. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net