Unde se ascunde fosta soție a lui Roman Abramovici. Se teme că își va pierde averea de 500 de milioane de lire

Fosta soție a lui Roman Abramovici se teme că își va pierde averea ce ajunge la 500 de milioane de lire. Aceasta se ascunde în vila din Londra.

image

Din cauza apropierii de Vladimir Putin, Roman Abramovici a avut de suferit. Autoritățile britanice i-au pus sechestru pe avere, iar acum, Irina Abramovici se teme că ar putea păți același lucru.

Conform publicației ''The Sun'', aceasta se teme că stilul său de viață ar putea avea de suferit, dacă averea sa în valoare de 500 milioane de lire, ar fi înghețată. Fosta soție a lui Abramovici a decis să se ascundă într-una dintre vilele pe care le ține în Londra.

Există averi și averi, dar apoi există banii lui Roman Abramovici. Au dus la o bogăție nemaivăzută. În mod normal, Irina iese în fiecare seară. Acum nu știe ce să facă. Simte că zilele în Marea Britanie sunt numărate'', a declarat un apropiat al Irinei Abramovici.

Citește și: Marca: «Mutu, o eternă promisiune şi atât»

De asemenea, acesta este de părere că oligarhii ruși sunt de vină pentru ceea ce e întâmplă în Ucraina și consideră că banii pătați de sânge nu ar mai trebuie să fie resursă de distracții pentru aceștia.

''Oligarhii ruși sunt de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina. Banii lor, pătați de sânge, nu trebuie să mai fie pompați în Londra pentru a le finanța stilul de viața extravagant”, a declarat un apropiat al Irinei Abramovici pentru The Sun.

Roman Abramovici și Irina au fost căsătoriți timp de 26 de ani, din 1991 în 2007, și împreună au 5 copii.

Roman Abramovici și vânzarea clubului Chelsea

Roman Abramovici a făcut un anunț ce a uimit pe toată lumea. Acesta hotărâse să vândă clubul Chelsea, iar toți banii pe care îi obținea din vânzarea clubului să fie donați familiilor ce au avut de suferit în urma invaziei Rusiei. Această declarație a fost făcută înainte ca guvernul britanic să îl sancționeze.

Vânzarea clubului nu va fi una accelerată, deoarece va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani pentru mine, ci doar despre pasiune pură pentru joc și club.

Toți banii strânși vor merge către victimele războiului din Ucraina. Vom furniza fonduri pentru nevoile urgente și imediate ale victimelor, precum și sprijinirea activității de recuperare pe termen lung”, a declarat omul de afaceri.

Citește și: Roman Abramovici a pierdut o sumă fabuloasă, într-o singură zi, din cauza conflictului Rusia-Ucraina

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net