România, tot mai promovată de către străini pe rețelele de socializare. Ce i-a cucerit pe turiști la țara noastră

România este din ce în ce mai promovată de influenceri străini. Atracțiile turistice, bucătăria tradițională și cântecele românești au devenit virale pe rețelele sociale datorită lor. Ei sunt atât de fascinați de cultura și tradițiile noastre, încât unii influenceri chiar au învățat singuri limba română.

orase din romania colaj pixabay jpg

Unii străini sunt atât de fascinați de România, încât au început să învețe singuri limba română.

Am învățat singur acasă. M-am uitat la filme cu subtitrare și citesc o carte. Când mi-am dat seama că are 3.000 de cuvinte în comun cu catalana, mi s-a părut mai ușoară decât engleza și am început să învăț singur”, a spus Javi, un influencer spaniol, care este fascinat de cultura şi obiceiurile tradiţionale româneşti și a început să înveţe singur limba română.

Fraţii Kalin, doi creatori de conținut turci, au reuşit să viralizeze melodia lui Ionuț Cercel, „Made in România”, unul dintre videoclipuri depăşind peste 70 de milioane de vizualizări. Cu mişcările lor de dans, cei doi frați, urmăriţi de peste 6 milioane de oameni, au ajuns şi în România.

Influencerii străini sunt, de asemenea, atrași de bucătăria tradițională românească. Balkandad, un sârb cu peste două milioane de urmăritori, a vizitat România și a gustat unele dintre faimoasele preparate românești. De exemplu, a încercat cu renumiţii mici din Obor, dar şi platouri tradiţionale, acesta ajungând să prepare chiar şi sarmale. Şi celebrul I Show Speed a descoperit micii din Obor.

Fraţii Kalin au reuşit să viralizeze piesa „Made in România”

Îmi plac atât de mult, încât mi-am mai luat 3. Asta este cu adevărat o experiență românească. Asta este o masă tradiţională românească. Muzică live şi mâncare delicioasă”, a spus Balkandad.

Ei sunt fascinați nu doar de muzica și bucătăria românească, ci și de legendele locale. Unul dintre cei mai notabili influenceri, americanul Christian Grossi, a vizitat multe orașe din țara noastră, precum și Balkandad, și a fost fascinat de povestea lui Dracula.

Bună dimineaţa din cabana mea din munţii României. Trebuie să vă arăt împrejurimile. Această cabană se află în Transilvania, în România, în exact același loc de unde provin poveştile cu Dracula”, spunea Christian Grossi în clipul său video.

Sunt în România şi cred că am găsit cel mai frumos oraş din lume. Uită-te la acest loc, are lumini frumoase, clădiri frumoase şi un om care stă în întuneric şi cântă la pian”, a spus și Balkandad.

Postările influencerilor străini despre orașele românești ajung rapid la milioane de urmăritori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camp nou jpeg
camp nou jpeg
litere freepik jpg
batrana la volan targu jiu captura video jpg
timisoara jpg
inundatii 1970 14 mai jpg
mini orasul fara nume din romania jpg
autostrada karakoram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net