Rusia a fost descalificată de la Eurovision 2022. Mai multe țări au solicitat excluderea ei din concurs

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Rusia a declanșat atacul asupra Ucrainei. Sute de soldați ruși mărșăluiesc pe străzile din Kiev, iar Vladimir Putin le-a solicitat soldaților ucraineni să ocupe capitala. În urma acțiunilor Rusiei din ultimele zile, Occidentul ia în considerare aplicarea unor sancțiuni dure. 

Rusia a fost eliminată de la Eurovision 2022
Rusia a fost eliminată de la Eurovision 2022

Rusia a fost exclusă de la concursul muzical Eurovision 2022 și i-a fost interzisă participarea, au decis organizatorii competiției în cursul zilei de 25 februarie. Joi, reprezentanții mai multor țări care urmează să participe la Eurovision au solicitat eliminarea Rusiei din concursul care va avea loc în Torino în luna mai a anului 2022. Printre țările care au făcut această solicitare se numără Norvegia, Danemarca și Olanda. 

Vladmir Putin, un nou discurs halucinant

Liderul de la Kremlin a susținut un nou discurs cutremurător vineri, 25 februarie. El s-a adresat soldaților ucraineni și le-a suferat să ocupe capitala Ucrainei pentru că "simte că ar putea vorbi mai eficient cu ei".

În plus, Vladimir Putin l-a numit pe președintele ucrainean un nazist drogat și suține că puterea în Kiev este deținută de un grup extremist naționalist care trebuie înlăturat cu orice preț. În același discurs, el a felicitat militarii ruși pentru modul în care au acționat pe frontul de luptă. 

Serviciile de informații americane sunt îngrijorate pentru evoluția războiului 

Serviciile de informații americane se tem de faptul că Kievul va fi cucerit de armata rusă în cursul viitoarelor zile și că nu va avea putere să reziste atacului căruia este supus încă din dimineața zilei de 25 februarie. 

Liderii mondiali dezbat sancțiunile care vor fi aplicate Rusiei ca urmare a atacului pe care l-a lansat asupra Ucrainei. Președintele american Joe Biden a declarat că exporturile în Rusia vor fi limitate, că patru bănci ruseşti vor fi blocate şi că Rusia nu va mai putea face afaceri în patru valute importante, euro, lire, dolari şi yeni. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net