Scandal monstru după ce Suedia a câștigat Eurovision. Totul ar fi fost aranjat și are legătură cu ABBA

Câștigarea trofeului Eurovision de către Suedia a declanșat un scandal uriaș pe rețelele sociale. Internauții acuză organizatorii că au acordat premiul Suediei pentru că la anul se împlinesc 50 de ani de când trupa ABBA a obținut trofeul 1974.

Câștigarea trofeului Eurovision de către Suedia a declanșat un scandal uriaș. Foto: Click.
Câștigarea trofeului Eurovision de către Suedia a declanșat un scandal uriaș. Foto: Click.

Suedia va găzdui Eurovizion în 2024

Suedia este țara care va găzdui evenimentul muzical în 2024, după ce trofeul a fost atribuit acestei țări după presteația cântăreței Lareen. Iar acest lucru coincide cu aniversarea a 50 de ani de când legendara trupa ABBA a dominat competiția în 1974. â

Internauții din toată lumea au izbucnit pe rețelele sociale acuzând organizatorii că a fost un aranjament și spun că interpeți din alte țări ar fi meritat mai mult acest trofeu.

Loreen, prima femeie care a câștigat de două ori concursul

Suedia a câștigat Eurovision Song Contest 2023, iar Loreen a intrat în istorie ca prima femeie care a câștigat de două ori concursul.

Toată această aniversare ABBA și câștigarea de către Suedia mi se pare o coincidență prea mare, nu știu”, a scris pe Twitter, un utilizator, citat de Daily Mail Online.

Uite, nu spun că este aranjat, dar... Suedia a câștigat cu un an înainte de aniversarea victoriei ABBA, mi se pare mult prea convenabil”, a comentat o persoană.

Nu sunt adeptul teoriei conspirației, dar ideea că totul a fost aranjat pentru ca Suedia să găzduiască evenimentul la 50 de ani de la victoria trupei Abba are mult sens acum”, a mai comentat cineva.

Au vrut ca Suedia să câștige pentru ca ABBA să cânte la cea de-a 50-a aniversare a Eurovisionului în Suedia anul viitor”, se arată într-un alt comentariu, scrie Daily Mail Online.

Abba a câștigat Eurovisionul în 1974

Grupul suedez ABBA a câștigat concursul Eurovision din 1974 cu piesa Waterloo. În 2024 se împlinesc exact 50 de ani de la victoria trupei suedeze și există așteptarea ca celebra formație să cânte la concursul de anul viitor.

Faptul că Eurovision 2024 va fi găzduit de Suedia, grație trofeului primit de Loreen anul acesta este considerat o coincidență prea mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net