Site-ul Kremlinului a fost spart! Ce informații confidențiale au ieșit la iveală

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Vadim Denisenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne din Ucraina, de declarat că trupele cibernetice ucrainene au reușit să spargă site-ul oficial al Kremlinului, obținând acces la informații confidențiale în legătură cu oficialii ruși.

Site-ul Kremlinului a fost spart! Foto: Pixabay
Site-ul Kremlinului a fost spart! Foto: Pixabay

Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a obţinut acces la datele personale ale oficialilor ruşi, a declarat Vadim Denisenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne.

Site-ul oficial al Kremlinului a fost spart

Întreaga bază telefonică a Kremlinului este disponibilă gratuit de acum. Începând de la şefii de administraţie, terminând cu jurnaliştii lor, organizaţiile publice. Baza telefonică a Kremlinului cuprinde toate informațiile. Doar ca să înţelegeţi cum funcţionează maşina de informare a Federaţiei Ruse", a declarat Vadim Denisenko, explicând că acolo sunt și numerele de telefon ale „ghicitorilor” Kremlinului.

Oficialul le-a cerut celor ce i-au urmărit video-ul să sune la numerele oficialilor ruşi şi să-i întrebe despre izbucnirea războiului împotriva Ucrainei.

Site-ul oficial al Kremlinului a picat și nu mai poate fi accesat
Site-ul oficial al Kremlinului a picat și nu mai poate fi accesat

Dacă aveţi 5 minute de timp liber, accesaţi pe Telegram «Puterea Federaţiei Ruse» , are toate telefoanele conducerii Federaţiei Ruse. Sunaţi pe cineva, înregistraţi un videoclip sau măcar o conversaţie audio.

Vorbiţi despre orice doriţi, apoi publicați pe reţelele de socializare. Aceasta va fi o bază de dovezi grozave. Şi cu siguranţă îi va tulbura pe cei care se gândesc la un război cu Ucraina şi acum îi va lăsa să se gândească la viitorul lor", a mai adăugat oficialul ucrainean. Site-ul kremlin.ru a picat, astfel, și nu poate fi în prezent accesat.

Hackerii Anonymous, război cibernetic împotriva Federației Ruse

Și cunoscuta grupare de hackeri Anonymous i-a declarat „război cibernetic” lui Putin, după ce președintele Federației ruse a invadat Ucraina. Reprezentanții Anonymous și-au asumat „picarea” mai multor site-uri rusești, printre care și cele ale guvernului. 

De asemenea, hackerii și-au asumat responsabilitatea și pentru atacul cibernetic asupra canalului de televiziune rusesc RT.

Mai multe site-uri web ale guvernului rus, inclusiv site-ul oficial al Kremlinului, au fost inaccesibile începând de joi dimineață. Anonymous anunța încă de acum câtea zile că a spart bazele de date ale Minsterului rus al Apărării, publicând informațiile și parolele de logare pe internet.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net