Soția românului ținut ostatic de Hamas, mărturie cutremurătoare: „Nu a vrut să facă rău nimănui"

Ultima actualizare:

Soția românului răpit de teroriștii Hamas face declarații: „Vă rog să-l aduceți înapoi! Este doar un tată, nu a vrut să facă rău nimănui. Crede în pace, în familia lui, în bunicii săi!". MAE a anunțat că bărbatul dat dispărut în Israel, se află pe mâna teroriştilor Hamas. Iar potrivit ultimelor date se pare că și sora lui se află pe lista răpită de Hamas.

Mai mulți români cu dublă cetăţenie româno-israeliană sunt în continuare dispăruți Foto: Profimedia
Mai mulți români cu dublă cetăţenie româno-israeliană sunt în continuare dispăruți Foto: Profimedia

Soția românului ostatic în Fâșia Gaza: „E doar un tată, nu a vrut să facă rău"

Am primit informația că soțul meu e dispărut. Știm că nu este în Israel, dar nu știm situația momentan. Nu știu. E tată, are o familie. Vrea să ne protejeze. Nu știu exact, la 3 dimineața am vorbit cu ei, au spus că el e bine, dar nu poate vorbi și n-am mai auzit nimic de el. Așa cred, nu știm. El nu e în Israel.  E doar un tată, nu a vrut să facă rău nimănui. Crede în pace, în familia lui, în bunicii săi. Ei nu sunt în țară, sunt născuți în România. Vreau doar să trăiască în pace și să nu facă rău nimănui. Vă rog să-l aduceți înapoi", a declarat aceasta pentru Digi24.ro.

„Sper că este în viață"

 În primul rând sper că e în viață. S-ar putea să fie și mort, deci sper că trăiește. Și sper să se întoarcă acasă curând pentru că dacă stă acolo e periculos. Timpul trece.. Foarte repede, cred că de câteva zile, de sâmbătă, 7 octombrie... Mi s-a comunicat că e dispărut. Doar atât, nimic mai mult. Și acum două, trei zile am aflat că lipsește, dar că este și ostatic. Aș prefera să fie răpit, pentru că ar fi în viață”, a declarat aceasta.

Soția împreună cu românul care este ținut ostatic de Hamas Foto: captura video/Digi24
Soția împreună cu românul care este ținut ostatic de Hamas Foto: captura video/Digi24

Românul e ostatic în Fâșia Gaza

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, sâmbătă, 21 octombrie, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, că potrivit informaţiilor furnizate de către autorităţile israeliene, unul dintre cetăţenii cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalat iniţial pe lista persoanelor dispărute, este ostatic în Fâşia Gaza.

 Familia lui Tal, bărbatul cu dublă cetățenie în vârstă de 41 de ani dat dispărut, trăieşte o dramă: şi sora lui a fost răpită de Hamas, dar însă ea nu are dublă naţionalitate. Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene. Alţi patru români cu dublă cetăţenie româno-israeliană sunt în continuare dispăruţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net