Țara din Europa care trebuie evitată atunci când mergi în vacanță! Are orașe superbe, dar e periculoasă: „Te simți foarte nesigur”

Ultima actualizare:

Luca Pferdmenges este din Germania și a început să călătorească încă de la vârsta de 15 ani. Acum, la 22 de ani, a călătorit în 190 de țări din întreaga lume. Acesta a realizat un top și spune că printre locurile care nu sunt deloc sigure se numără Bruxelles. „Evitați Bruxelles Nord noaptea. Dar nici Parisul, Londra sau Frankfurt nu sunt mult mai bune noaptea!", a spus acesta. 

Clădiri din Belgia Foto: expedia.com
Clădiri din Belgia Foto: expedia.com

Orașe nesigure, mai ales pe timp de noapte

Luca Pferdmenges a vizitat 190 de țări din 195 posibile din lume, ceea ce înseamnă că a cunoscut câte ceva despre binele, cât și despre răul destinațiilor de călătorie. „După părerea mea, aici te simți foarte nesigur noaptea – și mă refer la Bruxelles. Și multe dintre orașele belgiene sunt, de asemenea, destul de urâte. Gri și depresive, mai ales iarna”, a spus Luca Pferdmenges, tânărul german în vârstă de 22 de ani, conform Daily Mail. 

„Evitați Bruxelles Nord noaptea. Dar nici Parisul, Londra sau Frankfurt nu sunt mult mai bune noaptea!”, a adăugat el. Luca a descris Egiptul ca fiind „cea mai enervantă țară pentru turiști”, iar despre Caraibe a avut o singură descriere: „supraevaluată".

Țările care l-au impresionat pe german 

Germanul de 22 de ani, jongler profesionist și călător mondial încă de la vârsta de 15 ani, a dezvăluit și care țări sunt preferatele lui. Întrebat despre țara care l-a impresionat cel mai mult, Luca a clătinat din cap: „Este imposibil să alegi doar una”. Printre locurile care l-au captivat în mod deosebit, și care sunt adesea subestimate, a menționat Muntenegru și Slovenia.

„Sunt unele dintre cele mai frumoase țări din lume și sunt și ieftine. Dar aproape nimeni nu le vizitează.” De asemenea, a adăugat pe listă Uzbekistan, Myanmar, Bhutan și „majoritatea țărilor din America Latină”. Primele nouă țări pe care le-a vizitat au fost Mexic, Brazilia, Israel, Spania, Bhutan, Regatul Unit, Emiratele Arabe Unite, Portugalia și Austria.

Cine este, de fapt, Luca Pferdmenges

Datorită performanței sale în emisiunea TV Superkids, la vârsta de 14 ani se bucură să aibă mulți fani. Luca are un cont TikTok verificat cu peste 1 milion de urmăritori. Urmează o dietă vegană și vorbește 6 limbi (germană, engleză, spaniolă, franceză, ebraică și indoneziană).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
film wroclaw 1997 jpg
carte pixabay jpg
nicolae ceausescu facebook png
image
actualitate.net
image
actualitate.net