„Tati, te rog!” Moment terifiant! Fiica își roagă tatăl să nu se sinucidă, după ce acesta a sufocat-o pe mama ei, bolnavă în stadiu terminal

Lesley Cawthorne locuiește în Marea Britanie și are de 49 de ani. Femeia poate fi văzută într-un apel video în care încearcă din răsputeri să-și convingă tatăl, pe David Hunter, care în acest timp se afla în locuința sa din Cipru, să nu se sinucidă.

Femeie tristă
Femeie tristă

Bărbatul o sufocase pe mama fetei, cea care i-a și fost soție vreme acestuia vreme de 52 de ani, cu doar câteva clipe mai devreme și vorbea despre faptul că o să-și ia viața. Gestul său extrem a fost justificat prin faptul că soția lui avea dureri crâncene și nu mai suporta să o vadă suferind. Situația acesteia nu se putea îmbunătăți, ea fiind bolnavă în stadiu terminal.

În apelul video vizionat la tribunalul din Paphos, Cipru, Lesley poate fi auzită spunând: „Tati, concentrează-te pe mine. Tati, concentrează-te pe mine”.

„Tati, uită de toți ceilalți, uită de orice altceva, concentrează-te pe mine, nu pe ea, nu pe nimeni altcineva, doar pe mine și pe tine”.

"Tati, tu mă iubești, știi că mă iubești, sunt fata ta. M-ai iubit mereu. Sunt fata ta, sunt fata ta, tată."

Britanica începe să se lupte cu lacrimile, vocea i se rupe: „Sunt fetița ta. Amintește-ți când eram în spital, iar tu erai acolo în lift, când am venit. Și tati, amintește-ți cum m-ai plimbat pe culoar – ai spus că sunt frumoasă. Sunt fata ta – spune ea printre lacrimi – sunt fata ta. Nu mă poți lăsa. Tati, te rog, te rog. Tati, te implor. Tati".

Imaginile terifiante pot fi văzute AICI.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul al şaptelea al unui bloc din Ploieşti

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Aleea Iezerului din municipiul Ploieşti. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiu, care a fost declarat decedat de personalul medical sosit la faţa locului", au transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

Din primele verificări efectuate de poliţişti nu rezultă indicii privind săvârşirea vreunei infracţiuni cu intenţie.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și - Mel C., ex Spice Girls, la un pas de sinucidere: «Nu știu cum am reușit să fac față»

Milionarul din Ploiești care s-a sinucis suferea de depresie

La finalul anului trecut, un cunoscut om de afaceri din Ploiești, milionar în euro, și-a luat viața, chiar în apartamentul său dintr-un hotel al cărui proprietar era. Familia susține că acesta suferea de depresie și nici nu apelase la ajutorul specialiștilor pentru a o trata. Tot aceștia au mai susțin că milionarul nu avea datorii.

În vârstă de 60 de ani, Morcovescu își împărțea timpul între aceste business-urile pe care le deținea în Ploiești, Slănic Prahova și Vălenii de Munte. În ultimele zile se ocupase cu pregătirea petrecerilor de Revelion în localurile lui. Apropiații care l-au văzut cu puțin timp înainte ca acesta să se sinucidă spun că era vesel, așa cum era tot timpul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg