Tragedie în Chișinău! Mihaela, o tânără de doar 24 de ani, s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc: „Eu sunt vinovată. Mă doare tot!”

Ultima actualizare:

Viața s-a terminat la vârsta de 24 de ani pentru Mihaela Cheptene, tânăra care a decis să se sinucidă aruncându-se în gol de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău. Înainte de a-și încheia socotelile cu viața, aceasta a lăsat un mesaj de adio pe pagina personală de Facebook. 

Mihaela Cheptene / foto: Facebook
Mihaela Cheptene / foto: Facebook

Evenimentul tragic s-a petrecut cu câteva zile în urmă, când în data de 16 aprilie 2024, un trecător a făcut o descoperire macabră: trupul tinerei zăcea fără suflare. Cu toate că la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Direcției de poliție a municipiului Chișinău, s-a constatat decesul acesteia. 

„În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerei, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest”, a declarat ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Mihaela Cheptene: „Eu sunt vinovată”

Dorința Mihaelei de a-i lăsa pe toți „liniștiți” înainte de a recurge la acest gest șocant a fost și mai dureroasă. Tânăra a mărturisit, prin mesajul postat pe pagina personală de Facebook, faptul că a luat această decizie din cauza stării sale emoționale căreia nu-i mai putea face față. Nu s-a mai regăsit în această societate și a dorit ca nimeni să nu poartă vina morții ei. Acum o plâng rudele și apropiații. 

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a fost mesajul scris de Mihaela, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat de tânără, pe Facebook
Mesajul postat de tânără, pe Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net