Tragedie în Spania! Cel puțin 15 oameni au murit într-un club care a luat foc

Cel puţin 15 persoane au murit, duminică dimineaţa, în incendiul unei discoteci, la Murcia, în sud-estul Spaniei, un bilanţ care continuă să crească după ce poliţia a început să caute cadavre între dărâmături, scrie adevărul.ro.

15 morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei Foto: Facebook
15 morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei Foto: Facebook

Bilanț decese Spania

Bilanţul deceselor din tragedia de la Murcia a ajuns la cel puţin 15 persoane şi este aşteptat să crească şi mai mult, în timp ce echipele de intervenţie caută în continuare sub dărâmături, transmite AFP. 

Un pic mai înainte, primarul Murciei José Ballesta declara presei, la locul dramei, anunţând scoaterea dintre dărâmături a patru cadavre, că alte cadavre erau blocate şi nu a îndepărtat eventualitatea găsirii altor cadavre. Pompierii continuă să acţioneze la faţa locului şi nu îndepărtează posibilitatea găsirii unor noi victime”, avertizează, de mai multe ore, salvatorii. 

Când a izbucnit incendiul 

Incendiul, care a izbucnit către ora locală 6.00 (7.00, ora României) în acest club de noapte, situat în cartierul Atalayas, la Murcia, a fost, „în interior, de o gravitate extremă”, a declarat primarul. 

Pompierii trimişi la faţa locului la ora locală 7.00 (8.00, ora României), au reuşit să stingă incendiul la ora locală 8.00 (9.00, ora României), dar „sunt cadavre de scos” dintre dărâmături, o sarcină complicată, având în vedere „riscul dovedit de surpare”, a precizat primarul. Patru persoane au fost rănite - două femei în vârstă de 22 şi 25 de ani şi doi bărbaţi, în vârstă de 41 şi 45 de ani - după ce au inhalat fum.

Trei zile de doliu în Murcia Foto: Antena3 CNN
Trei zile de doliu în Murcia Foto: Antena3 CNN

Trei zile de doliu

În total 12 vehicule de salvare, 40 de pompieri şi aproximativ 20 de poliţişti au reuşit să stingă flăcările, potrivit autorităţilor. Potrivit unor fotografii difuzate de către salvatori, este vorba despre Discoteca ”Teatru”, a cărei faţadă, care era vopsită galben cu roşu - a fost devorată de flăcări.

Imagini surprind jeturi de apă ale vehiculelor pompierilor, care au continuat să stropească faţada înnegrită, pe o stradă înţesată de vehicule de intervenţie, în timp ce un fum dens se ridica din acoperişul discotecii.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
biblie freepik jpg
image png
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net